תקציר ה-18.7

SK 3100

New member
../images/Emo36.gif פגישת מחזור../images/Emo26.gif

ולא להעליב את הבנות... בעיקבות הצעה של כמה מחברי הפורום המקודש כול יום בשלוש אני מתכבד לפתוח שירשור דיבורים על הפרק, שבו כול אחד ישרשר את דעתו על הפרק היומי וידבר עם אחרים. מקווה שלא תחרימו אותי כמו בחידון.

מישהו מוכן להסביר לי

מה היה בחצי הראשון של הפרק נתקע לי האינטרנט ולקח לי חצי שעה לסדר אותו ומה פבלו אמר על מריסה לתומס? חוץ מזה שאר הפרק היה יפה והקטע של המנהל ומריסה היה נחמד ומצחיק אחרי שאני כל היום במתח

למה כשלכולם מצויין אצלי דפוק???

תמיד שלכולם דםוק אצלי מצוין וכשלכולם מצוין אצלי דפוק!!!!! מישהו מוכן להסיבר לי את זה???

גם לי היה דפוק!!

נתקע לי כל שנייה בנוסף לזה שלא ראיתי את החצי שעה הראשונה בגלל האינטרנט האידיוט שלי ולמה אתם לא עונים לי בקשר לשאלות??

SK 3100

New member
וואהוו איזה פרק מדהים הייה היום../images/Emo70.gif

הכי קטע הייה עם המנהל שרצה לסלק את מריצה
היא אמרה לו שהיא קיבלה פאניק אטקט ( פאניקה) והלכה לרופא, וכמובן שעבדה עליו. כמובן שהמנהל כבר הכיר את השטויות של מריצה ולא האמין לה, ורצה עדים למי שראה אותה מקבלת התקף ומי אתם חושבים נחלץ לעזרתה של מריצה החמודה? כן כן אתם לא טועים, מרקוס שמאוהב בה מעל הראש
ואז באמת הוא האמין לה אחרי שמרקוס הציל אותה. זה הייה הקטע הכי יפה לדעתי. מה דעתכם חברים שלי

G@T

New member
אה אז לא סילקו אותה בסוף../images/Emo35.gif

ומרקוס היה באמת חמוד... וראיתם איזה כלב חואקין??? יו אני לא סובלת אותוווו

SK 3100

New member
למה כלב../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

לא הבנתי את העיניין כנראה שנתקע לי באותו רגע. אקספליקה מה פורבור.

MARCOS+MARIZZA=UN GRAN AMOR

חולה עלהם!!!!!!!!!!!!! איזה מתוק מרקוס וחתיך ומהמם וכוסון וצריך להוריד תמישקפיים דחוף והוא ומריצה מזה מתאימים כי אני מתה שהם יהיו זוג כמו שפטו וברה היו זוג מהמם

Scoob¥ Doo

New member
אז ככה...../images/Emo124.gif

הפרק מה נגיד שוב פרק יפה ומעניין מה שעיצבן אותי שזה נתקע לי ל5 דקות ואז חזר אבל מילא... איזה רעה אישתו של מרסלו אישה בוגדנית.. א-ה-ב-ת-י את הקטע כמו שרז אמר שמרכוס הגן על מריצה הוא באמת מאוהב בה... המשחק האדיש של לוחאן מעצבן אותי כל פעם מחדש אבל מה לעשות.. מחר עומד להיות פרק יפה לא הבנתי למה מנואל וגידו רבים אבל נחכה למחר לראות לפרק אני נותנת
*וחצי צאו.. ליהי

תקציר ה-18.7

האיכות הייתה דפוקה לגמרי, אז חצי בערך בקושי ראיתי. מחשב מטומטם!!!!! לוחאן מריצה ולונה היו בקטע האחרון של הפרק הקודם, אז כשגלוריה שאלה אותן למה היא לא יכולה לצאת מריצה אמרה לה בגלל ששהן צריכות לדבר איתה או משהו {האיכות אנשים לא שמעו טוב}. אשתו של המנהל {אמא של פילאר} דיברה עם סנטיאגו על שזה ראתה אות ו מתחבק עם אמא של /תומאס פאבלו לא הבנתי בדיוק. לוחאן הסתובב ה וחיפשה או את המעון שלה או מישהו מסויים, ומריצה עקבה אחריה. מריצה והיא דיברו והשלימו ולוחאן אמרה שהיא עוזבת. מריצה לא הצליחה לשכנע אותה להישאר והיא ביקשה ממנה ללוות אותה למונית, והן דיברו בדרך למונית שברקע כנראה היה ההשיר: לאבד חבר. המורה לריקוטד {פמפיטה} לימדה את הבנים לרקוד והבנות קצת הצטרפו, ואז בא סנטיאגו והפסיק את כולם. ניקו עשה משהו בשביל לונה בלי ידיעתה והדודה שלה אני חושבת שקוראים לה סנדרה שאלה אותו מה הוא עושה בשבילה ואחרי שהוא סיפר לה היא הבטיחה לו לא לגלות לה. סוניה שלחה פרחים לפאנקו, כנראה כדי לפצות על הכדים שהיא שברה לו. פאבלו ואמא שלו דיברו, בגלל האיכות אנילא יודעת על מה. ניקו ולונה השלימו. אירגנו אסיפה של כל התלמידים בה הודיעו שמעיפים את מריצה מהבית ספר, הויא בכתה. פאבלו תומאס וגידו נראה לי הלכו מכות בצחוק על המיטה ונכנס חואקין ואמר להם משהו, אז גידו בא אליו ורצה להרביץ לו. מצטערת על התקציר הגרוע זה היה ממש גרוע אצלי.

Smell¥ Cat

New member
../images/Emo140.gif כל הכבוד נילי!

כל יום מחדש את כותבת תקציר זה מצויין את לא צריכה להצטער על שהתקציר גרוע שכולם יגידו תודה שלפחות יש תקציר. ודרך אגב זו ליהי אני פשוט במחשב של אח שלי וזה הניק ניים שלו קצת מזכיר את שלי לא? אני נתתי לו את הרעיון בכל מקרה
ת-ו-ד-ה

ליהיייי!!!! אף אחד לא מעריך אותי!!

שמתם לב שאני כותבת כל יום תקציר, וכולם מתחילים לדבר בשירשורים אחרים על הפרק? קצת כפויי טובה אתם לא חשובהים? יש מטרה לדברים האלה שתשרשרו את הדיבורים או לפחות מדי פעם, איזה תוד לא תזיק, אני לא ותבת את זה בשביל עצמי!!! ליייהיייי מה קורה אחותי?????? הכנתי לך את ההפתעה שלי יחד עם בנחה ועם תומאס כי אמרת לי שהתחלת לאהוב אותו! צ´או צ´או ביי... ליהי תתחברי היום בלילה למסנג´ר! לאב יו נילי!

איזה כלבה אשתו של דונוף

איזה מגעילה היא ככה לבגוד בבעלה עם סנטיאגו למרות שלפעמים הוא רע הוא בן אדם מסכן סך הכל

למעלה