תקצירים

תקצירים../images/Emo58.gif

זה תקצירים שונים ממה ששמו פה אז הנה לכם:
השמינייה 2 - 62. המשפט, ב` המשפט מגיע לסיום מפתיע. דדי מבטיח לדגנית שהשמינייה לא חוזרת לפעול. אדם מזמין אליו את חברי השמינייה לחגוג. השמינייה 2 - פרק 63 מולי ויאיר מציגים בפני אבנר פרויקט סודי חדש. דדי מספר לדגנית שיחסכונותיהם אזלו. ילדי השמינייה מקבלים מעטפה מסתורית. מגדת עתידות מבשרת לרוני משהו מוזר ומפתיע. השמינייה 2 - 64. מכונית התופת דדי ואבנר מציגים בפני הילדים את ההפתעה שהכינו. נטשה מקבלת זר פרחים ממעריץ אלמוני. האיומים על חיי ראש הממשלה ממשיכים. השמינייה 2 - 65. דניאל יחסיו של דדי ובתו הולכים ומחמירים. רוני מתעמתת עם הדייר החדש בביתה ופוגשת מיליונר צעיר ומסקרן. אבי מנסה לפענח תעלומה במצפה בשעה שדורי ונטשה מנסים לגלות את זהותו של המחזר האלמוני ליהי לאב הילי

o r t a l13

New member
אוקיי לפי התקצירים...

זה ברור שדדי ואבנר לא ייכנסו לכלא ושכולם בסדר.. כי אדם מזמין אותם לחגוג

נעמקה19

New member
נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אדית חצור היתה עכשיו בטלויזיה בערוץ 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומייגד!!!! אומייגד!! היא היתה כל כך מאמי!!!!! מזל שתום אמרה לי במסנג'ר!! תודה תום!!! היא היתה לבושה כל כך מהמם ואיפרו אותה מדהים והשיער מהמם...
!! התקשרתי לכל העולם!!! חחחחחח... וכתבתי מהר לשיר במסנג'ר! (איך הספקתי?
) אלוהים אני עדיין בהלם!!!!!!!!
(וסליחה על ההתעללות במקשים. הם יודעים שאם זה קשור לאדית חצור זה בסדר מבחינתם
)

ofirush17

New member
חחח חמודה ../images/Emo9.gif

בסוך היא עוד תיהיה מפורסמת! גם כתבה במעריב וגם מופיעה בערוץ 10 חח |

נעמקה19

New member
אה. שכחתי להגיד על מה היא דיברה!

חחחחחחחחח... היא דיברה על זה שבבית ספר שהיא מלמדת התנפלו עליה בחתימות ומצלמות וכל זה, ואפילו מורות ביקשו ממנה חתימות לילדים שלהם
היא היתה פשוט מאמי!

o r t a l13

New member
חחח יפה ../images/Emo8.gif

בזמן האחרון יש עליה הרבה דבריםם.....

נעמקה19

New member
אדית שלנו נהיית סלבירטי ../images/Emo7.gif

המון בהצלחה בהמשך הדרך, אני אוהבת ומעריכה אותך מאד, אדית. בחיים שלי לא הערצתי ככה מישהו! אני מאחלת לך רק טוב. שתמשיכי להיות מדהימה כמו שאת!!! שתצליחי בכל מה שתעשי! ואחרי שיהיו לך עוד מלאאא מעריצים ומעריצות, אל תשכחי אותי, (ואת שיר) המעריצה הראשונה שלך. (המעריצות
)

dollzy

New member
חהחהחהחהחהחהחה!!!!!!!!!!!!

תזכרי מאיפה באת, ומי גידל אותך!!! הילדה שלנו גדלה כל כך מהר!!!

נעמקה19

New member
ותזכרי...

שאנחנו תמיד מאחוריך, אוהבת אותך ומאמינות בך בכל אשר תעשי

dollzy

New member
מזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שהייתי ליד המחשב!!! חחחח.. היא באמת היתה שם ממש חמודה!!1 בהתחלה חשבתי שזה טל מוסרי לידה.. לא יודעת... בכל מקרה היא היתה מדהימה!!! אני מזה מרחמת עליה .. מסכנה בסוף לא תישאר לה עבודה עבודה בבית ספר.. היא היתה מהממת!!!!!
אלוהים היא כזאת מאמי..!!

נעמקה19

New member
תום, אני חייבת לך את החיים שלי!!!

(או משהו בסגנון
) את גם אמרת לי שהיא בטלויזיה וגם צילמת לי. תום, אני מתה עלייך

למעלה