תקצירים לפרקים האם יש כאן מישהי שרואה כל יום נשיקות גנובות ויכולה לכתוב כל יום את התקציר באופן קבוע?
מ משה 102 New member 5/1/06 #1 תקצירים לפרקים האם יש כאן מישהי שרואה כל יום נשיקות גנובות ויכולה לכתוב כל יום את התקציר באופן קבוע?
D danina the 1 New member 5/1/06 #2 לי אין בעיה!! אני ישים לך את התקצירים כל יום אם תמשיך להכנס!! ועוד שאלה איפה אתה לומד??
מ משה 102 New member 5/1/06 #3 אני לומד בישיבת אמי"ת, שהמבנה שלו היה לשעבר מקיף ד'. ואיך את תדעי אם כל יום אני נכנס לפורום? כל יום אני אכתוב הודעה שאני רוצה תקציר וכל יום את תתני לי, לזה התכוונת?
אני לומד בישיבת אמי"ת, שהמבנה שלו היה לשעבר מקיף ד'. ואיך את תדעי אם כל יום אני נכנס לפורום? כל יום אני אכתוב הודעה שאני רוצה תקציר וכל יום את תתני לי, לזה התכוונת?
D danina the 1 New member 5/1/06 #4 התכוונתי שתכנס ותנסה להשתתף כמה שיותר בפורום!! כל יום אני יפתח שרשור של הפרק היומי עם תקציר וכולם יוכלו לכתוב מה הם חושבים על הפרק וגם לראות את התקציר!
התכוונתי שתכנס ותנסה להשתתף כמה שיותר בפורום!! כל יום אני יפתח שרשור של הפרק היומי עם תקציר וכולם יוכלו לכתוב מה הם חושבים על הפרק וגם לראות את התקציר!