תקפו אותי!!!!

תקפו אותי!!!!

אני רושם לכם עכשיו מהמחשב של חבר שלי ולא מהמחשב הרגיל נכנסתי לאתר ישראלי של איזה כלבה בשם "אושרית" הכתובת לאתר שלה הוא: http://www.geocities.com/killer222uk/camera.html זאת מין אשה כזאת שאומרת לך שכדי לראות אותה בשידור חי אתה צריך להוריד תוכנה ולהפעיל אותה,אני ברור טיפשותי הורדתי את התוכנה לחצתי על אישור ולפני שהספקתי להבין מה קורה כל המחשב שלי נמחק!!! כל הווינדוס וההרד-דיסק שלי נמחקו לגמרי!!!!!!!! תעזרו לי!!! מה עליי לעשות יש לכם פרטים על הווירוס הזה???????? בבקשה!!!!!!!! בבקשה!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!

philips

New member
נפלת בפח...

3 דברים.... 1. היזהר מסקס ברשת 2. פרמט את המחשב והגדר הכל מחדש...הוסף אנטי וירוס ו FIREWALL ובעיקר שנה את הגדרות הבטיחות של הדפדפן שלך.. 3. אינני יודע באיזה וירוס מדובר... אני יודע שגם באתר ישראלי אחר ניסוי לעשות לי דבר דומה....אבל לא הלך במיוחד.. לא בהכרח שמדובר בוירוס.... ובכל מקרה אם אמרת שהמידע מחוק אז מה זה משנה... אם אתה מעוניין בתוכנת שיחזור מידע...כתוב ואנסה לעזור

BladeRaider

New member
ובכן.....

דפקו אותך חזק... אנטי וירוס לא היה עוזר במקרה הזה, הוא לא היה יכול לגלות את זה. זה לא היה וירוס, סתם קובץ שדופק את ההרדיסק. לפי המהירות שאמרת שהוא כיסח לך את המחשב, אני מניח ש א) הוא מחק רק את ה FAT ואז: 1) יש עוד גיבויים של זה בדיסק. אם אין: 2) תשיג את easy recovery. ותטפל במחשב. ב) הוא לא מחק לך את כל ההרדיסק. 1) ניסית להפעיל את המחשב מדיסקט BOOT ולראות מה נשאר? (תכין דיסקט כזה דרך ה WINDOWS בהוספה הסרה של תוכניות יש TAB (כרטיסיה) של תקליטון איתחול. לסיום, פעם הבאה הזהר מקבצי EXE מפוקפקים ברשת. ואם יש לך צורב, תגבה דברים חשובים.

עוזי 2

New member
שתי תוכנות אנטיוירוס מגדירות את ה..

הורדתי את התוכנה הנ"ל ובדקתי אותה. שתי תוכנות אנטיוירוס (F-Prot, ו- Pc-Cillin) מגדירות את התוכנה הזאת כ- joke program, כלומר תוכנה שעובדת עליך. על פי PC-Cillin התוכנה עושה כאילו היא מוחקת את הדיסק הקשיח.

עוזי 2

New member
הלינק ל- joke program

PC-Cillin זיהה אותה בתור JOKE_WOW אני מקווה שהם צודקים. מה שברור - לא למהר לעשות פירמוט.

Magik7

New member
יא מטומטמים !

זה בסך הכל בדיחה ! ניתן להוריד את אותו קובץ מהאתר Goop ! זאת רק תוכנה שעושה כאילו היא מוחקת את המחשב כדי למתוח את המשתמש ! אפשר להפעיל ללא חשש !

@poet

New member
תתקין ווינדוס מחדש

והפלא ופלא כל התוכנות יחזרו לך

למעלה