תקע מזגן מתחמם.

ניק

New member
תקע מזגן מתחמם.

בס"ד התקע מזגן בביתי מתחמם מאוד. המגעים של השקע ישנים ויש עליהם קורוזיה. האם יכול להיות שבגלל זה הוא מתחמם? זאת ההשארה שלי. (להוציא ספקות סיימתי בסמסטר זה הנדסאי חשמל כך שכיוון שאני בתחילת דרכי אני מתייעץ)
 
תחדש את כול התקעים עים השקעים

כי המגע קטן . צריכת הזרם גדולה לכן נוצר חום . ובדרך תהייה שרפה
 

lekner

New member
תבדוק את השקעים אך בנוסף

תבדוק את המגעים בתקע עצמו במידה ואחד הגידים רופף תהיה התחממות מסוכנת כמו כן תוודא שהתקע מתאים למזגן במידה והוא לא מקורי
 

wil

New member
התחממות תקע מזגן

האם הקורוזיה בשקע או בתקע? אם בשקע - תחליף אותו. עלות לא רצינית ולא כדאי להסתכן בשריפה. אם בתקע - הפתרון הוא פשוט מאוד: שייף אותו עם נייר זכוכית עדין עד שהקורוזיה תיעלם והצבע יחזור לזהוב המקורי. 5 דקות עבודה ואתה מסודר. זה תקף אגב לגבי כל תקע, לא רק מזגן (אם כי אני אישית טורח לבצע הנ"ל רק בתקעים יצוקים, אם התקע מתפרק עם הברגה אז כבר שמים חדש.)
 

lekner

New member
לא בריא לשייף וגם מסוכן

במידה ואתה משייף תקע אתה מוריד מהחתך שלו כאשר תכניס אותו לשקע הוא עלול להכנס חלק מידי(ללא לחץ) ואז תהיה תופעה של מגע רופף העלולה לגרום להתחממות יתר והשאר ידוע
 

wil

New member
לכן אמרתי שיוף עדין

להוריד את הקורוזיה וזהו - ההשפעה על החתך והעובי אפסית.
 
למעלה