תקס היתבגרות

soulbird

New member
תקס היתבגרות

טוב ישנם בחברה שלנו תקסי היתבגרות בת\בר מיצוות לשבטים באפריקה יש את שלהם. זה עיניין חברתי אבל ישנו תקס היתבגרות אישי שכל אחד עובר עם עצמו. אני אתמול עברתי תקס התבגרות . התגברתי על פחד מסויים. טוב , אממ ידוע לכם ואם לא ידוע לכם אז עכשיו ידוע לכם שאני טיפוס (כן יש כזה דבר) חששן וקצת (הרבה) פחדן ובישבילי להיתגבר על פחד זה דבר גדול. בדרך לשם עשיתי הרבה דיבור עצמי . הירגשתי שהכתפיים עולות אז אמרתי לעצמי ציפור את נהגת טובה ! תורידי כתפיים relax זהו ככה יותר טוב. יהיה בסדר. צעד פיצפון לאנושות צעד קטנטן לציפ (אוקי שיניתי קצת את הציתות מיוצר יסלח לי) שבת שלום מחשבות יותר מאוחר

~דויד~

New member
הופתעתי לראות שהגעת

ואף שמחתי שהגעת! מדוע הופתעתי, את ודאי שואלת? מהסיבה הפשוטה שבדרך כלל כשאני שואל מישהו שאלה והוא עונה לי "אני אחשוב על זה", אני יודע כי רוב הסיכויים הם שזה אבוד. זה מכיון שבדרך כלל האדם הוא לא לוחם ברמה גבוהה, ובדרך כלל מפסיד במערכה אשר מתחוללת בין האהבה לפחד שבתוכו. אבל, את ציפור הנפש, ניצחת!!! את לוחמת אמיתית!!! באהבה, דויד

deep ocean

New member
אכן התגברת עפ םחד גדול

ידעתי שאת מאד חוששת אבל ידעתי שתבואי כי יש לך את הרצון להתגבר על הפחדים!!!!!! :) נהדר!!!! מרגישה למשל שעכשיו את יכולה להתגבר על משהו אחר שהפחיד אותך?

soulbird

New member
the sky is the limit

סתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםם חי חי אחרי התקס הזה חזרתי לפחדנות שלי נב לפחדנות יש איזו מטרה ששומרת עלינו זה משהו שתבוע בנו מימי אדם קדמון ושומר שלא נעשה שטויות. אםםם תודה למחמאות

soulbird

New member
אממ אני חושבת

שאני צריכה להסביר משהו הקטע של חיבוקים ונשיקות. טוב , אני לא כזו שיוזמת את זה ואישית מעדיפה לחיצת יד חזקה וחמה. תראו, אם אני נפגשת עם חברה אז אני עושה את זה (חיבוק ונשיקה חטופה על הלחי עם המשפט "היי גוד טו סי יו לונג טיים נו סי") אני עושה את זה כי זה מה שמקובל בחברה זה מצופה ממני. (מה לעשות שאני מתאימה את עצמי לחברה בו אני נמצאת) אם אני אדחה את החיבוק ואת הנשיקה זה מאליב יעני אני סנוב . כן אני \כולנו בני אדם חברתיים (לא במובן של friendly אלה במובן סוציולוגי -ההפך מזאב בודד) המשפט "לא טוב היות אדם לבדו" אף אחד מאיתנו לא רוצה להיות בודד ולכן הוא מתאים את עצמי לחברה בה הוא נמצא. זהו סיימתי את הפילוסופיה\סוציולוגיה בגרוש

soulbird

New member
טוב אם בן יכול

לדבר על ה"שטרודל" שלו
אז אני אדבר על ה... טוב זה הרבה פחות נועז לפני הפגישה לא ממש הירגשתי טוב .קצת היצתננות וטיפה חום אבל למרות זאת רציתי לבוא למפגש. לקחתי אקמול והישקתי את עצמי בתה צמחים. במשך המפגש כל הסמפטומים עברו לי . עכשיו זה הכל חזר לי . הנזלת החום וההרגשת הנחס (כנראה סתם הפוגה אחרי יום וחצי של העלמות) נושא אחר טוב . שהיינו במפגש ובאיזה שהוא שליו בן שאל אם יש משהו שירגיש לא נוח אם כולם ילכו אלא אדם וחווה לפני שסולקו מגן עדן (אני מדברת ברמזים בכוונה המבין יבין) אני אישית חשבתי הופה! הינה זה בא. טוב חשבתי שאתם סתם צוחקים בהתחלה אבל במהרה התברר לי שלא. טוב .אם הייתי הולכת למועדון נודיסטים הייתי מתאימה את עצמי לסביבה. מועדון נודיסתים הולכים אלא נאטיוראל . אני לא נגד או נטיוראל רק שזה לא ממש מקובל . החברה (מה לעשות) מלבישה אותנו ברגע שאנחנו יוצאים מהרחם. ושילד משחק עם השטרודל שלו אומרים לו פויה לא יפה!! זו החברה זה מוטבע בנו. אי אפשר לחנך חברה שלמה שערום זה יפה. טוב כנראה שהחום משפיע עלי ואני לא ממש יודעת על מה אני מקשקשת את המוח. זהו סיימתי שבוע טוב נב מה דעתכם על הכתוב מקווה שהיצלחתם להבין משהו

deep ocean

New member
אהבתי את כל ההודעות שלך ../images/Emo45.gif

את מתמודדת נהדר ומתעמתת עם פחדים!! נהדר!!! ואת לא מקשקשת!! שיהיה לך רק טוב מתוקה

למעלה