תקנאו ותקנאו... זכיתי בכרטיסים ללכת לשידור של 2 הפרקים האחרונים. עם כל השחקנים... ננה
J jeackyh New member 6/8/03 #1 תקנאו ותקנאו... זכיתי בכרטיסים ללכת לשידור של 2 הפרקים האחרונים. עם כל השחקנים... ננה
H Hadarmitt New member 6/8/03 #2 מתי הודיעו לך על זה? נודיעו לך היום שזכית או אתמול? כי אם היום יש עוד סיכיו שלהרבה יתקשרו...
L LuZ dE EsTrElLa New member 6/8/03 #3 היי יש לי שאלה אלייך זה חשוב../images/Emo70.gif גם אני זכיתי ורציתי לדעת, נכון אמרו לך את הכתובת המדוייקת איפה לוקחים כרטיסים אז כתבתי את זה ונאבד לי הדף את יכולה לכתוב פה
היי יש לי שאלה אלייך זה חשוב../images/Emo70.gif גם אני זכיתי ורציתי לדעת, נכון אמרו לך את הכתובת המדוייקת איפה לוקחים כרטיסים אז כתבתי את זה ונאבד לי הדף את יכולה לכתוב פה
L LuZ dE EsTrElLa New member 6/8/03 #4 ../images/Emo105.gifמקפיצה../images/Emo105.gif../images/Emo101.gif זה חשוב בבקשה אם את פה תעני לי מי שזכה תענו
../images/Emo105.gifמקפיצה../images/Emo105.gif../images/Emo101.gif זה חשוב בבקשה אם את פה תעני לי מי שזכה תענו
J jeackyh New member 7/8/03 #7 הייתי עוזרת לך בכיף.. אבל אני מהשכחנים האלה... ומהנאיבים... אפילו לא כתבתי..) חחח..אני כבר אמצא את זה איכשהוא..
הייתי עוזרת לך בכיף.. אבל אני מהשכחנים האלה... ומהנאיבים... אפילו לא כתבתי..) חחח..אני כבר אמצא את זה איכשהוא..