תקליט שלם

תקליט שלם../images/Emo13.gif

לחברים חדשים שזה עתה מצטרפים לפורום מומלץ להכנס לקישורי הפורום יש שם אוסף נפלא של קבצים עם ניגונים שהעלו כאן החברים בפורום:)))

ניתן אם רוצים

בשעה שפותחים את הקובץ לחבר מהשקע של האוזניות ברמקולים של המחשב כבל לטייפ ולהקליט את הקבצים לקלטת זה דבר שאני הקטן עושה,למי שיש מיני דיסק יכול לעשות זאת גם זו אפשרות יותר מקצועית:))))

וואלה ! להלן התהליך

1. מתחברים לפורום, (לא נורא) 2. מוצאים את הניגון. 3. מחברים כבל מתאים משקע האוזניות לטייפ. 4. מקליטים את השיר. 5. מאזינים לשיר מהטייפ, לוודא שהוא הושמע ברצף, ולא היו הפרעות רשת 6. אם יש הפרעות ברצף, חזור ל-4. 7. תעביר את הכבל, עכשיו משקע האוזניות של הטיפ לשקע הכניסה של כרטיס הקול שלך. 8. תקליט את הניגון למחשב. 9. תמיר אותו ל-MP3 ובא לציון גואל.... >ולחשוב שיש לך כבר את הניגון בפורמט MP3 והמרת אותו לפורמט בלתי שמיר<

אוי כמה שאתה מתוק../images/Emo24.gif

איך אומרים אצלינו
זה מה יש:)))) בכלל הייתה בעיה בהתחלה להעלות קבצים ולא ידעתי מה עושים עם זה,ביקשתי מתפוז שיתנו לנו שרת והם הסבירו לי שזה בלתי אפשרי.

jack0

New member
יש עוד דרך

ניתן לוותר על שלב ההקלטה החיצונית, אפשר להגדיר במיקסר של מערכת ההפעלה שכניסת הקלטה תהיה מיציאת הסטריאו, ואז אם ברשותך תכנת הקלטה, עליך לנגן את הקטע, ובו זמנית להפעיל את ההקלטה, עובד מצויין מנסיון אישי. ובכלל הבנתי את הבעיה, לא ידעתי שישנה דרישה של המשתתפים להקליט את החומר, בשיטה שאני נותן אמנם ניתן להאזין לחומר מיידית לא צורך להמתין שיעלה למחשבך, אבל אי אפשר להוריד, ולכן מהיום והלאה בלי נדר, ארגן את החומר החדש בצורה שיהיו שני קישורים, אחד להשמעה מיידית ואחד להורדה, וגם את החומר שלי שנמצא כבר בפורום אארגן אותו שתהיה, אפשרות להורדה, אודיע על כך כשיהיה מוכן.

magy

New member
לדעתי שיטה מעולה

לוחצים ועולה מוסיקה מייד........... ממש מעולה.........

למעלה