תקליטי מגדל

Mobius

New member
תקליטי מגדל

במעריב סופשבוע האחרון יש פרסומת לטאואר רקורדס בה ממליצים, בין השאר, על דיפ פרפל של (...) דיפ פרפל [לדעתי האלבום הטוב ביותר שלהם(ממה ששמעתי)] ועל החלילן בשערי השחר של פלויד. לפני כמה שבועות המליצו על רוכשים את הטעם של הענק העדין למי שאהב את קצת אחרת. אני חושב שזה מצביע על משהו. משהו טוב :)

SMILE 4 NOTHING

New member
וואלה??

באמת מגניב! הבעיה היא שלטאוור אין כזה מבחר בפרוג(תלוי בחנות..) למשל קצת אחרת אין להם...אז צריך לתת להם קצת זמן...

Mobius

New member
..

דווקא את קצת אחרת רכשתי לפני כשבועיים בסניף עזריאלי... אבל את גונג לא מצאתי שם. וכן, אני מניח שצריך לתת עוד זמן. אני בטוח שאם אנשים כמונו יבואו לשם ויבקשו דברים, בסופו של דבר הם יביאו אותם.

peart

New member
נכון...וגם...

ראיתי שם פעם המלצה לקרוב לקצה וסקירה של כל הרוק הבריטי עם התייחסות נאה לפרוג. לא יודע עם הוא עוד עובד שם,אבל פעם אפילו היה מוכר די טוב בגרנד בחיפה שהמליץ לי על ואן דר גראף וקאמל,לפני שאהבתי אותן,והוא היה מגניב...(:)

Mobius

New member
קצת לא קשור

אבל כשהייתי פעם בסופר זאוס וחיפשתי את פוקסטרוט\טריק (ולא היה להם) המוכר המליץ לי על קרוב לקצה. היום, אחרי שיש לי את שלושתם, אני חושב שאני מעדיף את פוקסטרוט...

grizelda

New member
כל כמה זמן?

כן, ההמלצות שלהם ממש טובות... כל כמה זמן המדור מתפרסם? ומה שיש להם במבצע בדרך כלל טוב וזול... אני לא מתלוננת אבל כמובן שעדיף לקנות תקליטים בזול ולשמוע באיכות גבוהה יותר:)

Mobius

New member
..

ראיתי מרסומת כזו גם לפני שבוע, נדמה לי. חלק ממבצע בריטניה שלהם, או איך שהם קוראים לזה. ולמי שגר בנתניה ולא אוהב אוטובוסים קצת קשה להשיג תקליטים :)

למעלה