תקליטים ישנים.

tusik5

New member
תקליטים ישנים.

שלום! אולי מישהו יכול לעזור לי. ברשותי המון תקליטים עבריים ולועזיים מאוד ישנים. אני מת להפטר מהם ואין לי מושג איך לתמחר אותם. ניתן לעשות זאת באינטרנט? חלקם, אני יודע שווים הרבה מאוד.. אשמח לכל תגובה! תודה.

בּני

New member
תקליטים

כמעט בלתי אפשרי להגיד לך כמה שווים התקליטים בלי לדעת לפחות מה יש שם... גם אחר כך, אתה מעוניין למכור הכל כחבילה אחת או תקליט תקליט? אתה רוצה למכור לחנויות? לאספנים? לציבור הרחב? לי?
על פניו, 90% מהתקליטים נמכרים הן בחנויות התקליטים והן בשוק הפשפשים בשקלים בודדים לתקליט. וישנם תקליטים רבים שגם הסוחרים לא יקנו אותם ממך... למשל מוסיקה קלאסית. אבל ישנם תקליטים נדירים ששווים יותר, לא הרבה יותר, שוב תלוי אם תמצא קונה וכמה הוא יהיה מוכן לשלם לך. אם תשלח רשימת תקליטים ננסה לעזור במציאת המציאות
בהצלחה

tusik5

New member
ובכן...

איך לי מושג איך אני מוכר אותם.. חבילה או בודדים.. מה שיהיה יותר רווחי. אני אתן לך כמה שמות: חיפושיות (חלקם הוצאה ראשונה) the mama's & the papa's SIMON & GARFUNKEL FRANK SINATRA NANCY SINATRA BOB DYLAN DAVE CLARK BOBBY VEE'S RICK NELSON PETER PAUL AND MARY (הרבה) ED SULLIVAN ANDY WILLIAMS BARBRA STREISAND SMOTHERS BROTHERS CARPENTERS TIJUANA BRASS THE VENTURAS THE 5TH DIMENSION ובעברית יש הרבה חזנות, שירים חסידיים, שירי ארץ ישראל. למשל: פסטיבל הזמר 1969 יהורם גאון בדרך לאילת וכו' וכו'.....

tusik5

New member
זה רק קמצוץ...

לפי דעתי, מבחר מגוון כזה אמור להמכר בבודדים, לא? אולי כמה מאותו סגנון, ניתן למכור כחבילה?

בּני

New member
אם יש לך סבלנות...

אתה יכול לפרסם רשימה מסודרת גם כאן בלוחות של הפורום, גם בוואלה בפורום תקליטים ודיסקים יד שניה. תקח בחשבון שהמחירים הכלליים נמוכים... אני לא מוכר אלה מחליף או נותן ועדיין לא מצליח למצוא בית לכל התקליטים הכפולים שברשותי... בכל אופן, אותי מעניין לשמוע פירוט של הישראלים.

tusik5

New member
יש לי המון סבלנות..

פסטיבל הזמר תשכ"ט (1969) שירי פורים - מרים אביגיל (1974) פסטיבל הזמר החסידי (1970) הצברים שלנו כתר של שירים פסטיבל הזמר החסידי (יגאל בשן, שלושריםוכו') ירושלים של ברזל ירושלים של זהב אמצע הדרך (יהורם גאון) ועוד בסגנון... ויש גם עם עטיפות באנגלית שנמכרו בזמנו בארה"ב: ON THE ROAD TO ELATH KARMON ISRAELI JEWISH MUSIK TIKVA RECORDS FOLK SONGS OF THE KARMON ISRARLI DANCERS & SINGERS ועוד הרבה חזנות..

tusik5

New member
רק לפני שאני אפרסם

בלוח שהמלצת, אני מעדיף שיהיו לי פחות או יותר המחירים שלהם. יש תקליטים שבטוח ימכרו.. כמו למשל הביטלס, השאלה היא למי? פשוט לקפוץ על כל קונה? חלקם יכולים להמכר בפומביות לפי מה שהבנתי. ואגב, שכחתי לציין שישנם הרבה פסקולי מחזות זמר, כגון: סיפור הפרברים, כנר על הגג, צלילי המוזיקה ועוד.. ואף אחד לא אצלי פחות מ- 30 שנה. (אצלי)

בּני

New member
המשך...

פחות או יותר המחירים שלהם... שוב, זו סוגיה בעיתית. אתה יכול לבדוק אם תקליטים דומים מוצעים ב-ebay ולראות בכמה, אם בכלל, הם נמכרים. אתה יכול לבדוק באחת מכ-15 חנויות תקליטים בארץ רמות מחירים. ואתה יכול לנסות למכור ולראות תגובות... התקליטים הישראלים שרשמת, למעט אולי ירושלים של ברזל, נמכרים בשקלים בודדים... יש לי, למשל, שלושה העתקים של פסטיבל הזמר תשכ"ט... ואם מישהו ירצה אותם הוא יקבל אותם... את התקליטים עם העטיפות הזועזיות אני צריך לראות כדי לדעת במה מדובד, אבל נראה שיש שם דברים מעניינים. לגבי הלועזית אני פחות יודע ולצערי גם לביטלס לא תמיד יש שוק...

tusik5

New member
צודק!

גם לפי דעתי הישראלים לא משהו, וגם לא כאלה ישנים. אבל לביטלס שלי חייב להיות שוק, לפני שנתיים קיבלנו הצעה של 30,000 דולר על אחד ספציפי שהיה כנראה מסדרה נכחדת, עזוב שהוא היה שרוט צד אחד והלך הכל. אבל תודה בכל מקרה.

tusik5

New member
לא אוהב ביטלס..

אבל היה במגזין אמריקאי הצעה של אספן, יצרנו קשר, והוא התעניין במס' סידורי ותו לא. מתברר שיש מס' קטן בעולם שמחזיקים אותו. וכשנודע לנו שצד חד שרוט, חתכנו ורידים. אבל על אחר מישהו הציע 2000 שקל בארץ והוא עדיין אצלנו. ואף אחד לא ראה עדיין את השאר.. אמא היתה בהופעות שלהם, והיה לה גם ארנק עם החתימות ונעלם לאנשהו.. נו מילא...

למעלה