תקליטורי DVD של BSB...

Michal Scofield

New member
תקליטורי DVD של BSB...

Backstreet Boys - All Access Backstreet Boys - A Night Out with the Backstreet Boys Backstreet Boys - Homecoming: Live in Orlando Backstreet Boys - Around the World​
למכירה. במצב טוב מאוד, כמו חדשים (שלושת הראשונים היו בשימוש פעם אחת בלבד, באחרון לא נגעו בכלל). בנוסף, יש ברשותי קלטת וידאו מאוד ישנה של הבויז, מתחילת דרכם (יש עליה תמונה הזהה לתמונה המופיעה על דיסק הבכורה שלהם). מוצעים למכירה גם סינגלים, "Everybody", "Larger Than Life", "The One". כל המעוניין/מעוניינת, נא ליצור קשר במסרים. תודה.

Blank Smile

New member
הנה שירן,

דיוידי של מסביב לעולם במיוחד בשבילך..

Michal Scofield

New member
בזמנו, כשה-DVD הנ"ל רק יצא,

הייתי צריכה להזמין אותו במיוחד (כי למה שטאואר רקורדס יביאו אותו על דעת עצמם?), ועלה לי 180 ש"ח. לא יצא לי אפילו לצפות בו כי עד שכבר היו לי עצבים וזמן, אבד החשק... כנ"ל לגבי השאר, השימוש בהם היה מוגבל, מקסימום פעמיים-שלוש ואין עליהם שריטות בכלל.

Michal Scofield

New member
../images/Emo88.gifBackstreet Boys - Around the World נמכר

עדיין נשארו: Backstreet Boys - All Access Backstreet Boys - A Night Out with the Backstreet Boys Backstreet Boys - Homecoming: Live in Orlando קלטת הוידאו והסינגלים.

Michal Scofield

New member
אוקיי... קצת רקע.

All Access: DVD משנת 1998, מכיל את הצילומים מאחורי הקליפים Everybody ו-As Long As You Love Me + ראיונות עם הבויז בזמן צילומי הקליפ. מצויים בו גם שני הקליפים Quit Playing Games (with My Heart), ו- We've Got It Goin' On. בנוסף, יש גם שירים מהופעות: Get Down, Anywhere for You, ו-I'll Never Break Your Heart. אורך: 78 דקות. A Night Out with the Backstreet Boys: ב-DVD זה מתועדת הופעה של הבויז משנת 1998 שצולמה בגרמניה. מדובר בהופעה "אינטימית" (אקוסטית) שבניגוד לשאר ההופעות הגרנדיוזיות שלהם, כאן הבויז יושבים ושרים וגם מנגנים (אל תצפו לראות ריקודים ואורות מפוצצים). מכיל את השירים הבאים בהופעה: Who Do You Love As Long as You Love Me 10,000 Promises That's What She Said/Where Can We Go from Here Lay Down Beside Me I Need You Tonight My Heart Stays with You Kevin's Solo (Untitled) Like a Child All I Have to Give If I Don't Have You/I'll Never Break Your Heart Quit Playing Games (with My Heart) Let's Have a Party כבונוס, צורפו שני הקליפים לשירים All I Have to Give ו-I'll Never Break Your Heart. אורך: 70 דקות Homecoming: Live in Orlando: ב-DVD הזה מדובר כבר בהופעה מהסוג ה"סטנדרטי" - ההופעה צולמה קצת לפני יציאתו של האלבום "מילניום" ויש בה גם קטעי סולו של כל אחד מבויז בנוסף להופעה מפוצצת באורלנדו. מכילה את השירים הבאים: That's the Way I Like It Hey Mr. DJ (Keep Playin' This Song) Just to Be Close to You My Heart Stays with You (Howie D. solo) Lay Down Beside Me (A.J. solo) - מי שחולה על AJ חייבת לראות את זה. Nobody but You (Kevin solo) - שתדעו לכם שקווין מאוד מוכשר. That's What She Said (Brian solo) I Need You Tonight (Nick solo) Let's Have a Party Quit Playing Games (with My Heart) All I Have to Give/Anywhere for You I'll Never Break Your Heart As Long as You Love Me Get Down (You're the One for Me) We've Got It Goin' On Everybody (Backstreet's Back)

למעלה