תקלטו את זה... פששששש וכשאני כבר חשבתי שאין מה לגוון יותר בעולם הפאזלים זה
S ssyוM New member 31/8/11 #1 תקלטו את זה... פששששש וכשאני כבר חשבתי שאין מה לגוון יותר בעולם הפאזלים זה
מ משאירה בצריך עיון New member 31/8/11 #5 ח'ברה בבקשה להפסיק להעלות קישורים של פאזלים מגניבים מאיביי. זה עולה כאן לאנשים ביוקר..... בצחוק כמובן
ח'ברה בבקשה להפסיק להעלות קישורים של פאזלים מגניבים מאיביי. זה עולה כאן לאנשים ביוקר..... בצחוק כמובן
פ פ א ז ל New member 31/8/11 #4 האמת... ../images/Emo192.gif בעיני זה לא ממש פאזל זה משחק חמוד אולי הייתי קונה אחד אם היה מוצא חן בעיני הצורה והאיכות במציאות אבל בשבילי כל הלהטוטים האלה לא מחליפים פאזל
האמת... ../images/Emo192.gif בעיני זה לא ממש פאזל זה משחק חמוד אולי הייתי קונה אחד אם היה מוצא חן בעיני הצורה והאיכות במציאות אבל בשבילי כל הלהטוטים האלה לא מחליפים פאזל
כ כבשה תוהה New member 1/9/11 #8 אני מסכימה איתך אני מעדיפה את הפאזל הרגיל הישן והטוב המקסימום שאהיה מוכנה להרכיב זה פאזל בצורות כמו האופנוע שהועלה לכאן.
אני מסכימה איתך אני מעדיפה את הפאזל הרגיל הישן והטוב המקסימום שאהיה מוכנה להרכיב זה פאזל בצורות כמו האופנוע שהועלה לכאן.
S ssyוM New member 1/9/11 #9 שמתם לב שיש ב- ebay פאזלים של דיסני במחירים של 40-50 דולר... דיסני יפן אני תוהה למה המחיר הוא כזה ...
שמתם לב שיש ב- ebay פאזלים של דיסני במחירים של 40-50 דולר... דיסני יפן אני תוהה למה המחיר הוא כזה ...