תקלות

תקלות ../images/Emo62.gif

חבר´ה. ההודעות לגבי התקלות נמחקו בטעות במהלך שרשור הודעות. את הודעתו של עופר בר תמצאו בלינק שמופיע בתחתית ההודעה. כל סיפור על תקלה (בציון שם מלא של הכותב - לא כינויים)יפורסם במדור-תקלות !!! אז קדימה לשלוח - על מנת שכולנו נפיק לקח מן המקרים הללו וננחת בשלום. בברכת שמיים כחולים. אופיר

oferbar

New member
וואלה יופי!

תקלה בתקלות!
תוספת קלה אבל חשובה להתייחסות שהייתה כאן לנושא: האם למשוך בידית הניתוק לאחר נסיון פתיחה שבה לא יצא כלום מן התיק ולפני משיכת הרזרבי? רון "הגולש בהקיץ" הידוע כ- SkyEye הורה לנו לגזור ולשמור כלל ברזל מפורש שחייבים לנתק קודם. ידוע לי כי לפי הספר הכחול של ה- USPD זה אינו כתוב במפורש. למעשה כתוב שאם אין כלום מעל לראש, יש למשוך רזרבי מיידית. אז היום דיברתי עם מורדי וגם הוא הוסיף שהוא אינו ממליץ לנתק בגלל הסכנה של הסתבכות ה- risers עם מיתרי הרזרבי. ידוע על המקרה של הצלם הנודע מאריזונה מייק מקגוואן שקרתה לו תקלה דומה ולאחר הניתוק הייתה לו הסתבכות רזרבי. בנס הוא רק נפצע. שמיים כחולים עופר

SkyEye

New member
אני מעביר הלאה תורה שבע"פ

ככה לימדו אותי אצל אורי על הדשא, וככה שמעתי גם בעוד מקומות שכדאי לנהוג . טוב להיחשף לגישות נוספות, אך בכל זאת לדעתי הסכנה שתיק שנתפס במקומו או פין שלא יצא מלולאתו או מצנחון בחצי הדרך החוצה מהכיס ישתחררו עם הקלת הלחץ במארז וייצרו פרסה או ראשי פרוש בתוך רזרבי היא גדולה יותר מסכנת הסתבכות הרצועות. אבל, אם למישהו יש סטטיסטיקות השופכות אור על הנושא - אשמח לקרוא אותן
רון גולש בהקיץ

SkyEye

New member
../images/Emo124.gif קובי ישראלי - האם יש לך../images/Emo35.gif

(מידע וסטטיסטיקות על תקלות מסוג זה)

Kobi Israeli

New member
אני יכול לנסות

אהלן SKYEYE יש נתונים גולמיים. אני יכול לסרוק אותם. מה שאני צריך זה את המושגים הרלבנטיים באנגלית. שלח לי ואני אנסה.

למעלה