תקלות..תקלות...

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
תקלות..תקלות...../images/Emo4.gif

אז בשעה טובה קיבלנו מפתח לדירה ואתמול התחילו בהתקנת מזגן מיני מרכזי בדירה , אלא שהתברר שיש בעיה בצנרת של המזגן (בהכנה שעשה הקבלן בתוך הקירות ותחת המרצפות)... כשאיש המיזוג ניסה למלא גז לאחר ההתקנה התברר שהגז "בורח" באיזשהו מקום בצינור .... מה עושים??? שוברים מרצפות (באזור חדר השירות, ולאורך כל המקלחת..
) אני כל כך כועסת על העבודה החובבנית .. מחר הולכים לקבלן , בתקווה שישלח בדחיפות מישהו מטעמו לתקן את כל הצינור ולתקן את נזקי הריצוף.. כל כך מקומם, חיכינו כל כך הרבה כדי לקבל מפתח ולקדם עניינים, ועכשיו הכל תקוע

azaria

New member
למה תקוע?

אי אפשר לקדם דברים נוספים במקביל? המטבח למשל, פרקטים (אולי בעצם עדיף לחכות לצנרת המיזוג, וגם המים והביוב, לפני שמכסים בעוד שכבה יקרה) ןבטח יש עוד דברים שלא יתנגשו עם תיקוני המיזוג.

mazy

New member
תודה...

אכן המשכנו לקדם עניינים אחרים במקביל. בסופו של דבר נפתרה הבעיה, עתה נותר לחפות הכל בריצוף . חג שמח
.

avi5199

New member
אני תיכננתי מזגנים קטנים לכל חדר

ושיותקנו על קירות חיצוניים,במקומות שיש גם ניקוזים. כך שאין צורך לעבור עם צנרת גז דרך ריצוף וגם לא לחפור הרבה בקירות. אני לא בטוח שאצטרך את כל המזגנים ולכן לא עשיתי שום הכנה מראש למזגנים האלה, התוכנית שלי היא שכשהמזגנים יותקנו אז יחצבו תעלה בקיר ויבצעו תיקון טיח איפה שצריך.

למעלה