תקלה!

תקלה!

אני יודעת שביקשתם לא לדווח פה על תקלות, אבל אני לא מצליחה לתפוס את מוקד שירות הלקוחות. הוא נותן לי מס' תקלה 99-0 וקוד איזור 5226. אשמח לטיפול מהיר. תודה.

ees

New member
להוציא מהחשמל לחכות 10 שניות

להוציא מהחשמל לחכות 10 שניות להחזיר לחכות דקה מדגיש לחכות דקה ואז לךהכינס לשירות

y a n i v 17

New member
רק את הממיר הטלויזיה לא קשורה..

אבל אם יש לך תשוקה להוציא גם את הטלויזיה אז תוציאי זה לא מפפריע

אני מנסה לעשות את זה כבר כמה פעמים

אני מנסה לעשות את זה כבר כמה פעמים מהבוקר וזה עדיין ממשיך לתת לי תקלה... ואני עדיין לא מצליחה לתפוס את המוקד. מישהו יכול לעזור? תודה.

y a n i v 17

New member
מוקד שירות לקוחות יכול...

אבל תכנסי שניה לאפיק 450 ותרשמי פה מה רשום לך

goda1

New member
מידע לגבי תקלה 99-0

תקלה 99-0 היא תקלת קו חזור. ערוץ התקשורת שדרכו מעביר הממיר נתונים אל הוט. ברוב המקברים מדובר בתקלה בממיר ויש צורך להחליפו. אם באיזורך ערוץ הבדיקה (450) עלה, היריצי בו בדיקה, ושתפי אותנו בתוצאות.

פירוט מלא של התקלה

ערוץ חזור: לא תקין - לא מחובר. תקלה בחיבור (-2): אין חיבור ל - INA. כתובת ממיר: 0.0.0.0. ממיר לא קיבל כתובת IP משרת DHCP. חיבור לשרת: לא תקין - ערוץ חזור לא מחובר. כתובת שרת DHCP: 0.0.0.0. מידע על חיבור מודם כבלים: סטטוס חיבור: 0 - מחפש תדר. תדירות RX: 0. רמת שגיאות RX: 0. תדירות TX: 0. רמת TX: 0. פקטות שנשלחו: 0. פקטות שהתקבלו: 0. פקטות שאבדו: 0. בתים שנשלחו: 0. בתים שהתקבלו: 0. בתים שאבדו: 0. ערוצי תקשורת: מסוג מודם כבלים NDS_RP_CABLE. מסוג מודם טלפון: NDS_RP_PPP. מתחבר לערוץ חזור: NDS_PP_CABLE. תוצאת חיבור: כבר מחובר. תודה (במוקד לא עונים...)

RAFI 20

New member
מותק גם לי היה את זה

את צריכה להחליף תממיר גם טכנאי לא יכול לעשות כלום

eyal1307

New member
לפעמיים צריך לחכות

בנושא תקלה 99 צריך לחכות לפעמיים הממירים לא מצליח לתחבר לINA או לCMTS לפעמיים יש לחכות לפחות חצי שעה ולנסות שוב זה נקראה נפילות חזור. במידה ויום שלם לא הצלחתם להתחבר אחרי ריסט אז צריך לשלוח טכנאי.

למעלה