תקלה[?] לא מצליחה לראות את המיקום שלי. (אני שמה את העכבר על הגרף הזה וכלום לא קורה) 493
M MikeY fReAk New member 21/8/06 #1 תקלה[?]../images/Emo79.gif לא מצליחה לראות את המיקום שלי. (אני שמה את העכבר על הגרף הזה וכלום לא קורה) 493
תקלה[?]../images/Emo79.gif לא מצליחה לראות את המיקום שלי. (אני שמה את העכבר על הגרף הזה וכלום לא קורה) 493
E en li shem 7 New member 21/8/06 #2 את היחידה שאמרה פה אי פעם תקלה.. ולא באג .. >>גם לי זה היה, ועדיין לפעמים...סבלנות זה מה שיש לי להגיד^
את היחידה שאמרה פה אי פעם תקלה.. ולא באג .. >>גם לי זה היה, ועדיין לפעמים...סבלנות זה מה שיש לי להגיד^
M MikeY fReAk New member 22/8/06 #5 תחי העברית!../images/Emo132.gif../images/Emo79.gif או משהו ואכן, זה הסתדר.
מ מ ו ר י 1 New member 21/8/06 #3 מממ בטח את פותחת חלון אחר או שאת פותחת הודעה באייסיקיו או במסנג'ר וקורה מצב שאת צריכה לרענן או ללחוץ על המסך עצמו ואז לראות את המיקום ממ לא בטוח שזה הפיתרון אבל לפעמים זה מה שקורה
מממ בטח את פותחת חלון אחר או שאת פותחת הודעה באייסיקיו או במסנג'ר וקורה מצב שאת צריכה לרענן או ללחוץ על המסך עצמו ואז לראות את המיקום ממ לא בטוח שזה הפיתרון אבל לפעמים זה מה שקורה