תקלה ושאלות..

lin0r

New member
תקלה ושאלות..

לפעמים שאני נכנסת לבלוג שלי..אז הוא בא לי בצורה כזאת.. http://img60.imageshack.us/img60/2972/19km1.jpg ורק אחרי שעושים רענן הוא מסתדר..ורואים את הבלוג עצמו כמו שצריך.. זה קרה לי גם פעם בבלוג של מישהו אחר.. יש לזה פיתרון או דרך שאפשר לסדר את זה? ושאלה..יש אפשרות לעשות הסתר לאחת מהרשומות או רק למחוק..? כי הרשומה כבר לא רלוונטית, אבל אני עדין רוצה שהיא תשמר לי.. אבל שהיא לא תופיע בבלוג עצמו רק בניהול..ללא פירסום ושאלה נוספת האם אפשר לעשות פוסטים שרק החברים שברשימה שלי יוכלו לראות.. כמו בכרטיס אישי (בעולם) שיש פרטים שאפשר שרק חברים יראו..? תודה מראש :)

FrAnzY

New member
היא לא התכוונה לרשומה.

היא התכוונה לרשימות. לא נראה לי שיש אפשרות כזו, לינור.

lin0r

New member
התכוונתי רשימה

לא פרנזי צודקת.. אני כנראה בילבלתי.. לא התכוונתי לפוסט.. התכוונתי לרשומה ברשימות.. הרשימות שבצד..

ע ל ו מ ה

New member
כנראה באמת צריך לקרוא מחשבות...

"לא פרנזי צודקת"? או "כן פרנזי צודקת"? או אולי "לא, פרנזי צודקת"? "רשומה ברשימות"? נו, העיקר כקיבלת תשובה ממי שמבין אותך...

lin0r

New member
חחח

לא בדיוק הבנתי מה התשובה..
התכוונתי שהיא צודקת..פשוט הפסיק ברח לי.. והיא לא קוראת מחשבות.. פשוט דיברתי איתה לפני זה על זה.. ומה לגי הבעיה שכתבתי בהתחלה.. יש אולי דרך לסדר את זה..? או שזה איזה באג מוכר?..

ע ל ו מ ה

New member
את הבעיה הראשונה אשאיר לאורי

לשניה קיבלת תשובה. לשלישית - אם אפשר לא להציג רשימות בצד, אבל לשמור אותן, אני יכולה להגיד שבתוך כל רשימה בנפרד אפשר לא להציג פריטים מסוימים (קובית "הצג") אבל לכל רשימה בפני עצמה, אני לא רואה כזו אפשרות. אז אפשר בשלב זה רק לשמר את התוכן בלי להציג אותו (ובכותרת, להשתמש לרשימה אחרת, או להשאיר ריק).

lin0r

New member
גם טוב..

תודה.. לא חשבתי על זה.. רעיון טוב.. ואני מחכה לתגובה של אורי..

למעלה