תקלה בVISUAL STUDIO

תקלה בVISUAL STUDIO

אהלן, לאחרונה קניתי מחשב נייד חדש.. הורדתי Visual Studio 2010 (זה המהדר שדורשים מאיתנו לעבוד בו במכללה).

כשאני מנסה לקמפל כל תוכנית אפילו התוכנית הבסיסית ביותר של : printf("hello world");

הקומפיילר כל הזמן מריץ לי את אותה השגיאה:
LNK-1123 error - failure during conversion to COFF - file invalid or corrupt

השפת תכנות שאני אמור להשתמש בה היא C (במחשב הישן שלי הורדתי והתקנתי באותה צורה, והרצתי את אותן תוכניות וזה עבד בלי השגיאה הזאת)...

ניסיתי להתקין על מיני גרסאות של 2010 שמצאתי באינטרנט (פרופשנל, אולטימייט..) כולן עושות את אותה השגיאה..

אשמח לעזרה, כי אני באמת צריך להגיש עבודות בקרוב!!

הטבות מיניות לעוזרים! :)

nocgod

New member
גם בלי הטבות מיניות נעזור...רק אל תתפשט

בכל מקרה:
א. אל תוריד את התוכנה מאתרי torrent למיניהם - לצורכי לימוד גרסאת express של VS תספיק לך עד הגג.
ב. במקרה ויש לך מייל שנגמר בac.il (כלומר מייל אקדמי) תנסה להרשם בdreamspark (תחפש בגוגל) ותקבל גרסאת pro חינם
ג. בוא נצא מנקודת הנחה שהבעיה היא לא בVS אלא במשהו שאתה עושה - אם נתחיל להאשים את הeditor או הcompiler כל שני וחמישי בגלל שטויות שאנחו עושים, לא נצא מזה
ד. תראה קצת קוד של מה שאתה מנסה להריץ, תסביר מה בדיוק מותקן לך כרגע, תסביר איך אתה פותח פרויקט... עד כמה שזה נראה שאנחנו בעלי חוש קריאת מחשבות ובאגים מרחוק, אין לנו כזה...

אתה משעשע

הבעיה היא כמובן בקומפיילר או באדיטור,

אני מנסה להריץ את התוכנית הבאה:

#include <stdio.h>
void main()
{
printf("Hello world");
}

וזה עושה שגיאץ קימפול.. לא משנה איזה תוכנית אני עושה תמיד זאת אותה שגיאה.

nocgod

New member
אל תתחכם

פה זה לא שירות לקוחות של איזה חברה אף אחד פה לא חייב לך כלום.
כמו שאמרתי - נצא מנקודת הנחה שהקומפיילר או הeditor לא מכילים bug שגורם לבעיה הזאת.
פאקטור אנושי גרם לה - כזה שהוריד גרסאות פרוצות שעברו שינוי באתרי הורדות. אני לא אהיה צבוע, אני גם מוריד דברים גנובים, אבל אני לא מתלונן כשהם לא עובדים.

הצעה שלי - clean install
תמחק הכל ותתקין בצורה נומרלית גרסא נורמלית וחוקית שמורידים מהאתר של מיקרוסופט בחינם לצורכי לימוד.
לפי מה שאני מוצא בגוגל נראה כאילו הבעיה נוצרת בגלל הגדרות בלינקר שכנראה נגמרו עקב העובדה שהתקנת הרבה גרסאות שהשאירו אחריהן דברים.
תנסה את הפיתרון שמוצע כאן
http://stackoverflow.com/questions/...-failure-during-conversion-to-coff-file-inval

לא מתחכם

תקרא את ההודעה הראשונה שכתבתי ותיווכח שהתקנתי את הגרסא של מיקרוסופט לפני שפניתי לאופציות ה"פיראטיות".. ומההתחלה זה עשה את אותה שגיאה.

ניסיתי כרגע להוריד את SP1 ולעשות את הדבר הזה עם הINCREMENT LINKER NO

וזה מריץ עכשיו שגיאה אחרת של לינקר

selalerer

New member
זאת לא תוכנית C תקינה.

אם גם תראה לנו את הטעות שהקומפיילר נותן לך, אולי נוכל לעזור יותר.

You did not mention what version

you've installed

But the advice you did get is correct - just uninstall all the crap you gathered, install visual c++ 2010 express from official MS, and build the example

You *DON'T* need to install any additional SP, or to change any linker definition

Good luck

למעלה