תקלה בMSN ולא רואים את הוידאו צ'אט יש לעוד מישהו בעיה?
ר רומי הראשונה New member 27/7/04 #2 כן..גם לי יש בעיה.. וניסיתי ב-2 מחשבים... אני מקווה שזו לא רק בעיה שלי..
א אני רואה כפול New member 27/7/04 #4 ../images/Emo124.gifכן, אל תדאגו... כנראה שיש להם בעייה מסוימת עם הצ'אט.. שינו את ההודעה בעמוד הראשי של MSN שהצ'אט יתקיים בשעה 18:30 בכל אופן, הכתובת של הצ'אט היא- chat.msn.co.il/live
../images/Emo124.gifכן, אל תדאגו... כנראה שיש להם בעייה מסוימת עם הצ'אט.. שינו את ההודעה בעמוד הראשי של MSN שהצ'אט יתקיים בשעה 18:30 בכל אופן, הכתובת של הצ'אט היא- chat.msn.co.il/live
P photographer1 New member 27/7/04 #6 לכולם יש בעיה אבל ראיתי שבעמוד הראשי של MSN הם שינו את השעה ל18.30
N not myself anymore New member 27/7/04 #16 רומי אחלה שאלות ../images/Emo45.gif היה סביר מינוס! הצ'אט של MSN בזיוני, לא ראיתי חצי מהאנשים שהיו שם כי הם נכנסו אחרי המנחה אנטיפט ברמות (לא כמו המנחה של תפוז שהוא איש נחמד- פגשתי אותו באירוח של עברי)
רומי אחלה שאלות ../images/Emo45.gif היה סביר מינוס! הצ'אט של MSN בזיוני, לא ראיתי חצי מהאנשים שהיו שם כי הם נכנסו אחרי המנחה אנטיפט ברמות (לא כמו המנחה של תפוז שהוא איש נחמד- פגשתי אותו באירוח של עברי)
א אני רואה כפול New member 27/7/04 #18 היי היי../images/Emo46.gif השאלות שלי לא היו אחלה תודה שכבר חודשים אתה שואל את עצמך "איך קוראים למתופף של גלעד שגב" תודה ד"א- מישהו זוכר מה הוא ענה
היי היי../images/Emo46.gif השאלות שלי לא היו אחלה תודה שכבר חודשים אתה שואל את עצמך "איך קוראים למתופף של גלעד שגב" תודה ד"א- מישהו זוכר מה הוא ענה
א איף New member 27/7/04 #23 הוא ענה: אביב כהן. עכשיו שמישהו יסביר לי: הממ..איפה שאני הייתי,היו ממש מעט אנשים. היו 2 צ'אטים? כי משהו פה לא מסתדר לי.
הוא ענה: אביב כהן. עכשיו שמישהו יסביר לי: הממ..איפה שאני הייתי,היו ממש מעט אנשים. היו 2 צ'אטים? כי משהו פה לא מסתדר לי.
א אני רואה כפול New member 27/7/04 #25 ../images/Emo99.gifאביב כהן... אני אסביר לך, היתה להם בעיה 'קטנטנה' בצ'אט שאתה לא יכול לראות את מי שנכנס אחריך.. ובגלל זה גם לא ראית בוודאי חלק מהשאלות שנשאלו..
../images/Emo99.gifאביב כהן... אני אסביר לך, היתה להם בעיה 'קטנטנה' בצ'אט שאתה לא יכול לראות את מי שנכנס אחריך.. ובגלל זה גם לא ראית בוודאי חלק מהשאלות שנשאלו..