תקלה בפיזו 205

סינאן

New member
תקלה בפיזו 205

היי ברשותי 205 מנוע 1100 שנת 95 הזרקה הבעיה שיש לו תקלה שהאוטו ניכבה במהלך נסיעה כנראה שמתחמם יתר על המידה שעון אין ומנורה לא נידלקת ישנה נורה נידלקת באדום (גם בהנעה ולאחר מספר שניות נכבת)בשעון הדלק בחלקו העליוןבצד שמאל נראית כמו שתי צלחות בחתך צד אחת על השניה ומעלהן שלושה קווים שנראים כמו אדים כשהנורה נדלקת האוטו נכבה הב ע י ה שגם אצל היבואן לא יודעים מה הנורה בעצם מראה וכל מוסך נותן לה פרוש משלו מי שיש לו ניסיוןעם תקלה כזו מוזמן לעזור ומי שיודע מה הנורה אומרת יעזור מאוד תודה וחג שמח כבר החלפינו במערכת הזרקה כל מה שאפשר והתקלה חוזרת

ניצם

New member
איך לעזאזל היבואן

לא מכיר את הנורה הזאת?בדקתי בספר של פיג"ו 306 אם מדובר בנורה שמצוייר בה מעין "מכסה של סיר" וכמו "גלים" מתחת מדובר עלנוזל קרור נמוך.

חן 1111

Active member
נדמה לי שזו נורה שמתריעה על

התחממות הממיר הקטליטי, ונדמה לי גם שהיא לא אמורה להיות קיימת בדגם הזה. אולי זו בעיה במחשב ההזרקה. לאיזה מוסך הלכת? כדאי לך ללכת למוסך המרכזי או למוסך מורשה מקצועי (לא כולם כאלה).

סינאן

New member
אולי הממיר באמת

זה לא נוזל הקרור כי יש לי נורה כזו וזו לא זו היבואן חיפש בספרים ואמר שלא מוצא הייתי במוסך מורשה שלהם אבל כנראה שלחפש בעיה שלא תמיד נימצאת "קשה" בשבילו

חן 1111

Active member
אבל כמו שאמרתי, הנורה הזו לא אמורה

לתפקד ברכב הזה. כך שאולי המחשב השתגע או משהו כזה.

Smarek

New member
לך לאתר של פיגו

מצא שם את ספר הרכב בדרף כלל ב-PDF והורד אותו תמצא הסבר למנורה חוץ מזה הסמלים באזהרות אותו דבר לרכבי פיגו אחרים אז חפש ספר רכב של דגם אחר

למעלה