תקלה בווינקרים

zxram

New member
תקלה בווינקרים

קודם כל שלום האורות איתות שלי הפסיקו לעבוד פתאום, גם בתוך הלוח שעונים לא מהבהב לי איתות , לפי הבנתי זה כנראה כי הידית של האיתות הפסיקה לעבוד , השאלה שלי היא אם מישהו נתקל בכזה דבר לפני? ואם מישהו יודע להגיד לי איך אני פותר דבר כזה? יש לי טסט עוד חודש ......:) הבייבי שלי כבר בת 30 נ.ב , מדובר באמריקאית חצי אוט´

© DrorZi

New member
גם אצלי הם הפסיקו לעבוד

באמריקאית הפיוזים נמצאים בתוך תא הנוסעים בין שני המושבים הקדמיים מתחת לדשבורד (עד כאן אתה יודע) אחרי שמפרקים את כיסוי הפלסטיק הגדול אפשר לגשת לאחורי הפיוזים ולמצוא אם את האוטומט של הוינקרים, מלבן גדול (בד"כ שקוף) עם 3 רגלים. יכול להיות שזו הבעיה שלך. הוא מפסיק לעבוד לעיתים בגלל נזילת מים לתוך הרכב ... כמו שאמרתי אצלי הוא הפסיק גם לעבוד שבוע שעבר ואני צריך לקנות חדש. ד"א האוטומט הזה שימש דגמים נרחבים של VW במשך שנים(גולף/פאסט/אודים שונים)והוא די נפוץ.
דרור זי.

zxram

New member
סבבה תודה

זה כל כך שיגע אותי עכשיו בדרך הביתה שכל פעם זה מפסיק לעבוד ואני צריך לתת מכה כדי שזה יתחיל לעבוד שוב , הקיצר פירקתי את זה והרכבתי מחדש , ועכשיו זה עובד סבבה , כנראה הוא לא היה מחובר טוב, פעם הבאה שזה קורה אני ישר קונה כזה חדש. הקיצר תודה על הטיפ!!

alkk

New member
תקלה באיתות

1. בדוק והחלף, לפי הצורך, את האוטומט בבגז´ ליד הספידומטר. 2. אם צריך להחליף את הידית יש חשמלאי מול משרד הרישוי באזור התעשיה של כפר סבא,החלפתי אצלו ידית( לא זול). 3. לפני הכל בדוק באם ין לך מנורה( אחת מתןך 4)שרופה.

למעלה