תקלה בהד סט

תקלה בהד סט

לאחרונה כשאני רוכבת אני מרגישה כאילו הגלגל הקדמי משוחרר למרות שהוא מחוזק היטב. חשבתי שאולי זה הנאבה אבל מכונאי אמר שזה בגלל המייסבים של ההד סט והמליץ להחליף את ההד סט. הוא הוסיף כי חוץ מהתחושה אין בעצם שום מניעה להמשיך ולרכוב ככה. האופניים (גרי פישר היי פיי דה לוקס) בנות חצי שנה (אבל עושות קלומטראז'). אשמח להבין מזה המייסבים, איך קרה שהם נשחקו כל כך מהר (אפילו שרשרת עוד לא החלפתי) והאם כדאי למהר ולהחליף או "למשוך" עם ההד סט עוד קצת. תודה מראש

מני 81

New member
שחיקת מייסבים נוצרת

מסגירה רופפת של בורג השושנה + ברגי הסטם, אם יש שם "חופש" קטן כאשר את עוברת מכשול (גינת סלעים למשל) הסטירר שוחק את המייסב, ואחרי לא הרבה זמן המייסב נהרס. אני כן חושב שיש חשיבות גבוהה להחלפת מייסב, מספיק שפעם אחת בנסיעה מהירה הכידון יתפס, וזה יכול לגרום לתאונה לא נעימה. טיפול מונע לבדוק פעם בשבוע שאין חופש בברגים.

amgush

New member
לפי מה שאת רושמת

לא נראה כי עשית הרבה ק"מ , ולא נראה כי "קרעת" אותם. לכן היות שמדובר באופניים מחברה מוכרת וידועה לא נראה לי כי ההד סט כבר "הלך" איזו חנות זו ? יש לך נסיון איתה ? אולי כדאי לקבל עוד חוות דעת. זו דעתי לפחות....

shayona1

New member
חחח

לא רוכבת הרבה קילומטרים.. רק מרתונים של 24 שעות

yossiTam

New member
קוראים לזה שוביניזים ...איך הסקת שהיא לא עשתה

הרבה קילומטרים. גש לקומונת אפיק, תלמד, ותתנצל על היהירות

nintense

New member
היי פיי כמיטב התוצרת של טרק...

מגיעים עם הדסטים זולים של קאנקריק. אלו לא ממש איכותיים ולא מחזיקים זמן רב. עם זאת, גם הדסט זול במיוחד לא אמור להשחק בחצי שנה (גם אם את עושה 24H כל יום), אלא אם הותקן \ טופל ברשלנות או היה פגום. בשני המקרים לדעתי על החנות לשאת באחריות. הסייג היחידי למה שאמרתי הוא אם טיפלת בהדסט לבד או לא דרך החנות.

תודה ../images/Emo140.gif

טופלו אך ורק בטרק החשמונאים. אגש אליהם ביום ראשון ונקווה שהם גם יסכימו איתך.

yoram518

New member
יתכן והמכונאי טועה ?

יתכן והמכונאי טועה ? אולי לחזק את הבורג בראש הסטם לאחר שחרור הברגים בצידי הסטם? ולחזק אותם מחדש.

למעלה