תקיפה + נסיון לרצח

WhiteAce

New member
תקיפה + נסיון לרצח

לא, זה לא המלצה על דסק או סרט. וזה גם לא חדשות מעולם הבידור. הכותרת מספרת לכם על אירועי השבוע האחרון שלי: כן, בגלל זה לא הייתי כאן. הנה העדכון על ההתרחשות: יום רביעי, 10:24: אני בדרך לבית ספר. 10:26: אני שומע קריאה: "היי, אתה, בוא לפה". אני לא מגיב וממשיך ללכת, פתאום באו אליי שני אתיופים (זוכרים את מה שפירסמתי בעבר?) ולפי מה שהבנתי הם החליטו להוציא את הקריז של הגשם עליי. 10:29: הם קפצו עליי מאחורה, הפילו אותי והתחילו לבעוט בי. 10:40: +100 אנשים עם סכינים, באים ושואלים אותי האם לדקור את האתיופים. 12:04: האתיופים מנסים להכנס אלי לחדר (בפנימייה) עם סכינים ומברג. 12:05: המדריכים שלי מנסים לעצור את האתיופים. ללא הצלחה, המדריך שלי חטף דקירה. 12:08: 12 ניידות של המשטרה נעצרות ליד הקבוצה שלי, - הרבה שוטרים. 12:20: האתיופים מובלים החוצה ע"י השוטרים. יום חמישי: 16:04: הגעתי לתחנת משטרה. 16:37: רק נכנסתי לחדר החקירות. 16:52: בתחנת המשטרה הייתה התפרעות אסירים. 17:18: יצאתי מהתחנה. 18:02: הגעתי לקופ"ח לבדיקה (התור נקבע ל- 18:10) 18:32: נכנסתי לרופא. 19:26: יצאתי מהרופא והולך הביתה. 20:03: שכבתי על הספה בסלון ונרדמתי.

Psycho MC

New member
פשש חזק!!!

מה פירסמת פה שיכל לעצבן כל כך את שני הבחורצ´יקים האלה?

BIGO-G

New member
השתלבות העלייה היא סיפור עצוב.

אבל אני שמח שלא קרה כלום, למעט המדריך שחטף דקירה. לא נעים כל העסק הזה, וצריך לפתור את זה, כי משטרה זה לא פתרון לכלום, והם רק ימשיכו לעשות צרות ולדקור.

WhiteAce

New member
בזה אתה צודק דוד אבל...

שאלתי בעבר ואני שואל שוב: מה לעזאזל אפשר לעשות בקטע הזה?

WhiteAce

New member
לא שיש לי בעיה, פשוט ב...

במשטרה ביקשו שאני אציין את ה"גזע" של התוקפים והם כבר לא עולים...

kref

New member
יש שתי אפשרויות

1. ללכת למשטרה ולהסתכן שחברים שלו או הוא יתעצבנו עליך קשות 2. ללכת איתו מכות ואז כמו קודם הוא יהיה יותר עצבני כן אני יודע שלא אמרתי בזה כלום פשוט אין לי מושג

WhiteAce

New member
לידיעת העם. ניסיתי את שתי האפשרויות

כרגע הוא לא בפנימייה אבל לכו תדעו מה יהיה בעתיד..

WhiteAce

New member
אפשרות א:

לאחר נסיון של אפשרות א´ קרה מקרה כזה: הוא בא ביחד עם חבר בלילה לקבוצה שלי אבל חברים שלי תפסו אותם... וכמו שאמרתם הם באמת התעצבנו...

or001

New member
כל זה קרה לך

ועוד היה לך זמן להסתכל על השעון?????

WhiteAce

New member
לא ממש... פשוט

פשוט זה הזמן המשוער. בדקתי מה השעה לפני ואחרי האירוע, וכך הגעתי לתוצאות האלו..

אז ככה- א. תביא איזה כמה חבר´ה משלך

כמה חבר´ה מרשימים, ותציע לו לסגור סולחה, כי אם לא אז פשוט כל הזמן תריבו. ב. דחוף כתוב על זה איזה ראפ עצבני... ג. או שאתה סתם טיפש, או שיש לך חתיכת שק ביצים לריב עם אתיופי בפנימיה שלו... ד. הכי חוכמה פשוט לא להסתבך...

WhiteAce

New member
המשך ּ+ּ כמה תשובות...

אז אוקיי. א. שלשום הוא שוב בא אליי אבל הצליחו לעצור אותו איזה כמה חברים שלי אין מ3ב לדבר איתו. ב. אני אנסה לכתוב על הנושא המקיף במ3ב הזה. ג. אתמול כולם בפנימייה הלכו ואמרו שיש לי ביצים חבל על הזמן בגלל הקטעים איתו, וזה לא ממש משנה אם הוא אתיופי או קווקזי או אפילו תימני, תמיד הוא בן אדם ותמיד יש לו חולשות. ד. אני לא רוצה להסתבך, אבל מה לעשות שהאתיופי הזה חושב שהוא: "כושי" ושכולם שפוטים שלו. הייתי חייב להגיב לו.

dutchman

New member
הצעה

תתחיל ללמוד קרב מגע תוך חודשיים לימודים תוכל להשלט על שניהם גם עם סכינים. מנסיון אישי.

WhiteAce

New member
:) כפרה עלייך נשמה, תקרא...

אני אוהב אותך (בלי שום קשר, אני אוהב אותך סתם)

MooN aka asdfgh

New member
מישהו פה ראה יותר מדי פעמים את הסרט

של ג´ניפר לופז. בתור אחד שמכיר את אלכס אני יכול להעיד שיש לו ביצים משנהב (לא שראיתי אותם...:)

mtp

New member
אתיופים מפגרים

הם כנראה עוד לא הפנימו שהם לא באפריקה. קופים...

למעלה