תקיעות בWILD

Roy1232

New member
תקיעות בWILD

לאור שרשורי הווילד שפורחים פה בזמן האחרון, בא לי לחלוק תסכול קטן גדול של בערך שנה. אף פעם לא הצלחתי ווילד, אבל לפחות פעמיים בשבוע אני מגיע לשיתוק שינה. הבעייה היא שבזמן ההגעה לשיתוק, לא משנה כמה אני אהיה אדיש, ניסיון השמירה על המודעות יעיר אותי אחרי כמה שניות עד דקה-שתיים. במקרה הכי קיצוני אני נכנס לחלום רגיל, אבל זה באמת חלק קטן מאוד מהמקרים - אני תמיד חוזר לעירנות מלאה. any suggestions?

Lil KeKe

New member
הבעיה שלי בווילד...

יותר נכון הבעיות שלי: בעיה ראשונה היא שאני עצלן ממש ! (לקום אחרי 4 וחצי שעות) בעיה שנייה שלי היא שכל פעם שאני מוולד, פתאום דוגמניות או כל דבר אחר קופצות לי לראש ואני לא מרוכז ואז שעות אני על המיטה ער... אשמח לקבל עצות גם... ואיפה פבל ? פבל ימזניח איפה אתה ?.......... וגם מסנן אותי במסנג'ר XD

Lil KeKe

New member
ויש לי שאלה,

למה צריך לקום אחרי 4 וחצי שעות ולהיות ער שעה ? כי אמרו לי שכדאי ללכת ישר לישון בווילד... בלי לחכות להיות ערני...

A e o n 6 9

New member
אני חושבת שזה..

..בגלל שכשתקום לאחר 4 שעות תהיה יותר עירני (אחרי שתשטוף פנים ואז תחזור לישון), ולעומת זאת אם תנסה ווילד ישר כשאתה הולך לישון אתה יכול לאבד מודעות מהר יותר וככה הווילד לא יצליח. אני לא בטוחה מניסיון כי בחיים לא ניסיתי את זה אבל ככה קראתי.

silverhawk

New member
השינה נועדה לאפשר לגוף לקבל את המנוחה

לה הוא זקוק. חצי שעת העירות נועדה לעורר את המוח לקראת הכניסה לחלום.

silverhawk

New member
מה אתה מנסה לעשות?

שיתוק שינה מגיע בד"כ בשלב די מתקדם של הWILD והוא למעשה צעד אחד לפני החלום הצלול. אם אתה כבר בשיתוק שינה, אין צורך שתתחיל עם שיטות הווילד (של התמקדות וכו') - נסה לדמיין את עצמך עומד במקום מוכר היטב כלשהו ומתחיל בפעולה כלשהי. בד"כ אתה תמצא את עצמך די מהר בגוף ראשון.

silverhawk

New member
ועוד סוד קטנטן

גם אני לא חסיד גדול של השיטה הזו. הצלחתי אותה פעמים בודדות והיא הספיקה לי. אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות היתרה ממנה...

Roy1232

New member
אני מכיר את הפרוצדורה,

את ההתמקדות אני אפילו לא צריך לעבור, אני מגיע לשיתוק באופן טבעי. הבעייה מתחילה בזמן השיתוק - אני מנסה לשמור על מודעות (שלא תברח לי כשאני אכנס לחלום) ולדעתי מודעות היתר הזאת מעירה אותי
. מצד שני אם אני לא אשמור על מודעות זה לא יעזור לי, כי אני אכנס לחלום רגיל...

למעלה