תקיעות בחיים

תקיעות בחיים

שלום לכולם! אני בן 25 אחרי צבא וטיול והגעתי לשלב שצריך לבנות לעצמך חיים, אני כבר יותר משנה מרגיש שאני לא מתפתח שכלית ורגשית. יש לי הרבה בלבול ופחד של מה ללמוד איך להתנהל ביום יום. הכל התחיל שחזרתי מטיול של שנה ובאותו זמן נפרדתי מהחברה שהיינו 5 שנים ביחד , הכל התחיל להתבלגן פתאום ראיתי את המציאות באור שונה. כרגע אני במצב שאין לי חברים כי התרחקתי ושצריך לעשות דברים בכוחות עצמי ולהתמודד , עשיתי אבחון ואמרו שיש לי הפרעה של קשב וריכוז , אני לא יודע איך לכוון את החיים איך להתנהל ולהצליח וללכת קדימה . תודה.

בהקשר לתקיעות בחיים

שלום גם לך, אין ספק שישנם שלבים מאתגרים בחיים. בצמתים של קבלת החלטות משמעותיות יש לעיתים תחושה של הצפה. אני מציעה שתאל את עצמך כהתחלה מספר שאלות: מהן היכולות והעוצמות שלך? איזה דברים אתה נהנה לעשות? איזה דברים שעשית בעבר גרמו לך גאוה? תהליך של התבוננות לגבי האיכויות שלך יכול להכניס קצת "מצב רוח" חיובי בחיים. תודה על השיתוף רוית

dnxtep

New member
לכוון את החיים

בלי לגעת לרגע בנסיבות ובסיבות לתקיעות, אם היית יכול לכוון את החיים לאן שרק תרצה מה היית רוצה שיווצר שם? איזה דברים היית רוצה שיהיו בחיים האלו?

יודה ב

New member
תקיעות בחיים.

"מכשולים, זה מה שאתה רואה כשאתה מסיר עינך מהמטרות." הנרי פורד מה המטרות שלך? תרשום אותן. מה החוזקות שלך? תרשום גם אותן. כעט חשוב איך אתה משיג את המטרות שלך בעזרת החוזקות שלך. אפשר לחזק את תהליך הברור בעזרת אימון. מה המחיר שאתה מוכן להשקיע כדי לצאת מהתקיעות: בכסף, בזמן ובמאמץ? אנחנו צריכים להיות מוכנים לשלם על כל מה שאנחנו רוצים לקבל.

roei27272

New member
תנסה את זה

1. הערך את מידת המשאבים שברשותך, וכמה מהם, אם בכלל, תרצה להפריש לטובת עזרה חיצונית 2. חפש בגוגל או בכל מקום אחר ובחר מאמן אישי שיתאים לסטנדרטים שלך. 3. תתחילו במשותף להשיג ייעדים ומטרות.

CIsaac

New member
זה בסדר

אתה יודע, התגובה הראשונה שלי כשקראתי את ההודעה שלך, תגובת הבטן הייתה להשיב במעין ציניות: "תאמין לי, זו תחושה אישית שלך בלבד, אין אף אחד אחר עם תחושה זו"
אם תהית, תדע שרוב האנשים בסביבות גילך (+- 4 שנים) חווים תחושה זו לפחות פעם אחת. ברור לך שכאשר אתה מרגיש נעים ונוח לא תצא למסע של עבודה עצמית, שיפור עצמי, חיפוש אתגרים או כל דבר אחר. במצב זה הנטייה היא להישאר באזור הנוחות ולא לנענע את העולם. מצבך הוא הנפלא ביותר שיכול להיות לך, זה המצב "רגע לפני" היציאה לדרך, שהרי ברור לך שלא תרצה להישאר במצב הזה. כאן המקום להוסיף שאין לך מה להיבהל מהמצב, ממש לא. אין לך מה להיכנס ללחץ. זה המקום להתחיל לפעול בצורה עקבית, בקצב שמתאים לך, לפענח את מה שאתה מרגיש, את מה שאתה רוצה, ולהתחיל לפעול להשיג את הדברים הללו. אל תדאג, מה שאתה רוצה ישתנה עם הזמן, וזה טבעי. כרגע בחן את מה שאתה רוצה עכשיו וצא לדרך. בהצלחה איציק

למעלה