תקופת החלמה

yochay10

New member
תקופת החלמה

השאלה מכוונת לאיש המערות. האם בתוך תקופת ההחלמה שלי מהפרידה מאישתי נכון ליצור קשר עם נשים אחרות? האם זה טוב לנפש או לא?

פסק הלכה אני לא מוסמך לתת

ולמרות שהפנית את השאלה אלי אשמח אם גם אחרים יענו לך, כי אני לא רב, לא פסיכולוג ולא "אורים ותומים" משום סוג. רק בן אדם שיכול לענות לך לפי מה שאני מבין וחושב. אז לשאלתך, התשובה היא כמובן "כן ולא". למה כן? מכיוון שקשר בו תקבל אהבה והערכה על מי שאתה יכול בהחלט להחזיר לך ביטחון עצמי שחסר לך כל כך היום. למה לא? מכיוון שלא בטוח שאתה בשל עדיין להביא את עצמך לקשר באופן בריא. אני מתכוון שקיים סיכוי שמתלות באשתך תחפש מישהי אחרת להיתלות עליה ותהיה "שפוט" שלה בדיוק על פי הדפוס שאתה מכיר עם אשתך. את ה"החלמה" של עצמך הייתי מציע לך שלא לתלות במישהי או מישהו אחר מלבדך. ישנן מספר סדנאות בהן תוכל להתחבר לעצמך (חלק מהאינפורמציה תמצא בקישורי הפורום) וגם תוכל לשקול מספר פגישות עם פסיכולוג או השתתפות בטיפול קבוצתי (זה לא ממש טיפול, זה יותר דומה לסדנא שנפרשת על פני מספר פגישות). כשיהיה לך מספיק משל עצמך להביא לקשר, תוכל ליצור קשר שיהיה בריא עבורך. מכל מקום, קשר בריא בהחלט יתרום ל"החלמה" שלך. בהצלחה.

לנפש../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

כן רצוי ללב תלוי עד לאן הוא מגיע ה-

מקדישה לך את המילים הבאות

פסק זמן/ אריק אינשטיין לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לתפוס אויר בשביל לחזור לעבודה אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים

מקפיצה...תכנסו לאתר המקסים

ונעצור רגע, נביט סביבנו... יש כאב... אך גם יש דברים יפים אפשר לקשר אותו לאותו שרשור בו דובר על לחיות את הרגע...

למעלה