תקופת הביניים

תקופת הביניים

כמו שכתבתי בעלי ואני בהליכים.יש לנו 3 ילדים. כרגע זאת התקופה מי יכנע ראשון לי יש הכי הרבה סיבות למרות שאני מנסה להיות חזקה: א-הוא עדיין גר בבית(יש לנו משכנתא)וגר בסלון לכן למרות שאני משתדלת לשמור על הבית מסודר עדיין אני מרגישה שהבית חצוי ובשעות הערב כל אחד פורש לצד שלו זה נותן לי הרגשה שאני לא חופשיה בביתי שלי.הוא מצדו יוצא כל בוקר משאיר את המזרון והכל ונעליים ובגדים זה משגע אותי ב-אחרי שלושה חדשים שלא קנה כלום לבית פתאום חזר הביתה עם קניות כנראה שהעו"ד שלו אמר לו כי עד עכשיו אני קניתי הכל וזה לא הפריע לו. הוא היה אוכל אצל אמא שלו. הוא לא הפקיד החודש את משכורתו לחשבון הוא יוצא מתי שבא לו בלי דין וחשבון וכשאני רוצה לצאת אני צריכה לקחת בייבי סיטר כי הוא עושה לי דווקא ולא שומר עליהם בקיצור מלחמת התשה בשיא חוצפתו לפני שלקח עו"ד הציע לשלי 1500 מזונות על 3 הילדים וזהו כמובן שאני לא הגעתי לפשרה בקיצור רציתי עצות איך לעבור את התקופה הלא קלה הזאת עד הגט שלא נראה לי שיגיע בקרוב כי אף צד לא מתפשר כרגע איך לא לצאת מדעתי ועוד שאלה האם מותר לי לנסוע בגבולות המדינה ורק להודיע לו שנסעתי עם הילדים בלי שהוא יסכים(עו"ד שלי אומרת שכן ולצלם את הפתק שכתבתי לו) מקווה לתשובה מהירה

מניסיוני..

ורק ממנו..ובמקרה הזה יש..רק שאני זאת שהיתי בסלון זה הרבה לנשוך את הלשון..את השפתיים ופשוט לשרוד..את התקופה..לחיות יום ולעבור עוד יום.. מנסיוני עוד..השנה וקצת הזו..שהרגשתי בה כלואה ושבוייה גרמה לי לתעב את האיש..וביום הגט לא רקדתי במדרגות אלה עפתי מעל הבנין בתחושה של אושר עלאי.. שרק זמן רב לקח להחזיר את הרגש הנורמלי כלפיו..ואת ההערכה שוב רק זיכרי.. זאת תקופה..ועם כל הקושי..היא תעבור...אצלי היא עברה.. ובאו עונות חדשות.

מלטשת

New member
אל תנסי להיות חזקה.

החזקים נישברים נשמע לא הגיוני אה? קרח הוא חזק, אבל אפשר לשבור אותו מים לעומתו זורמים רכים ןיחד עם זה הם אחד מפלאי הטבע החזקים ביותר, אז חייכי תבליגי, שיתקי למרות שזה מתסכל, כן זה לא קל הרי גם אני הייתי שם, גם עם חיוך מנומס, בנחת, והסבר ישיר ועינייני אפשר עדיין להגיד לא לתנאיו, רוב הסיכויים שהוא זה שישבר והכוונה שיתגמש. הרבהההה סבלנות לזמן הזה בהצלחה.

bennykoo

New member
התקופה היא

אכן תקופת ביניים,היא לא קלה, אך בסופו של דבר היא עוברת... מניסיון שלי כגבר,אני נוכחתי לדעת שכמה שנילחם יותר,מי שייפגעו זה הילדים... אז וויתרתי,אמרו לי "פראייר",אז מה??? שקט נפשי זה שווה כמה לירות,ואף יותר!!!

מלטשת

New member
הילדים כבר פגועים בזמן הזה.

בבית יש מתח, אין אהבה וצחוקים הילדים כבר פגועים במובן זה או אחר אבל נכון שאפשר למנוע את הגרוע יותר זה יותר כפי שציינת, השקט הנפשי ולא אתה לא פרייאר!! רק אנשים קטנים יכולים לומר לך משפט כזה, רק אנשי מלחמה יצאת גבר! יצאת אבא! שמחה שיש שחושבים כמוך למען הילדים ולמענם עצמם.

bennykoo

New member
../images/Emo140.gifתודה מלטשת!

אין הרבה נשים שחושבות כך, כי אני ממש לא מציאה מבחינה כלכלית... אמה מה-טוב לי,זה מה שחשוב! ברוך השם עובדים ויהיה בסיידר!!!!

bennykoo

New member
חחח נודניקית,

יש לי עוד מה לקרוא, ככה בזמני החופשי...

אמא פרח

New member
הסיפור מוכר עברתי אותו

גם אני +3 היתי במצב שלך את צריכה להיות חזקה ואדישה וכול מכשול רק יחזק אותך יותר יפה מצידו שהוא יושן בסלון אני ישנתי בסלון הוא היה המלך עשה מה שהוא רוצה הלך בא לא היה עם הילדים התנקם בכולם עד הדקה התישעים הוא היה בבית שרדתי את זה כי בשבילי הוא היה אוויר לא יחסתי לו גם שהינו באותו בית וזה הרג אותו אין ספק שהילדים פגועים מי כמוני יודעת שעברתי את זה כל אחת חושבת שהסיפור שלך יותר קשה מאחר מה שאני מאחלת לך זה הרבה סבלנות וכוח לעבור את הסיוט הזה לי לקח שנתיים מאוד קשות וילדים פגועים רגשית אני מתארת לעצמי איך את מחכה לרגע של קבלת הגט אני היתי הכי מאושרת ביום הזה וחיכתי לגט שים לי אותו בידים ולא היתה מדרגה ברבנות שלא רקדתי עליה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אחרי סיוט שכזה יש חיים אחרי הסבל שעוברים ולמרות שקשה אנחנו מוכנות לחיים יותר טובים ומאושרים יותר גרוע ממה שהיה כבר לא יהיה בהצלחה

קטי30

New member
מרי../images/Emo39.gif

הכי חשוב במצבים כאלו זה באמת להקשיב לעו"ד
שירשור מומחים היום יום ראשון את יכולה להתיעץ ולקבל חוות דעת מקצועית נוספת. שבוע נפלא
ברוכה הבאה

למעלה