תקופה של שינוים

oror054

New member
תקופה של שינוים

היי חברים,
הרבה זמן לא כתבתי כאן ורציתי קצת לחלוק את זה.
אני נמצאת כרגע בתקופה של קבלת החלטות ושינויים.
אחרי תקופה מאד ארוכה בהפוך, ואחרי שעברתי שם כ"כ הרבה חוויות ורגעים, אחרי שזכיתי להיות גם חלק מההפוך הקודם גם חלק מההקמה של ההפוך הזה במלוא מובן המילה, גם בקבוצת הנוער המתנדב וגם נערה וזכיתי לראות את ההבדלים בהתנהלות בין ההפוך הקודם להפוך הנוכחי והכל כך מיוחד שזכינו בו עם צוות ומתנדבים כ"כ מופלאים ונעה אחת מדהימה שעומדת בראש של כל הדבר הזה החלטתי שהגיע הזמן שלי לצאת מאזור הנוחות המוכר והנפלא, לשחרר את ההפוך ולהמשיך לצעד הבא.
למה? כי אני פשוט מרגישה בשלה ומוכנה להתמודד.
דברתי עם נעה וספרתי לה על זה ולשמחתי היא ממש תמכה בצעד הזה ונתנה לי את ברכת הדרך...
אתמול גם נפרדנו מאחת המתנדבות שהיה לי איתה קשר מאד אישי ומיוחד ועשינו דרך מאד משמעותית יחד, הייתה פרידה מרגש והיא כתבה לי מכתב פרידה שרק מי שמכיר אותי ממש טוב יכול לכתוב, ואין הרבה כאלה... וזה גם היה סימן לזה שהגיע הזמן לצעד הבא.
ביום שני אני מגיעה בפעם האחרונה. סיכימתי עם נעה שאני אבוא לארועים גדולים ופעם בכמה זמן לבקר והיא בקשה ממני לזכור שאני תמיד יכולה לחזור.
שמחה על הצעד הזה, רק רציתי לשתף. יש עוד כמה שינויים ואולי אכתוב עליהם בהמשך.

תקופה של שינויים

הי אור יקרה,
שמחה לשמוע ממך. ההחלטה שקבלת היא החלטה אמיצה, אבל נשמע שזה בדיוק הדבר הנכון בזמן הנכון...
לצאת מאיזור הנוחות ולהמשיך לצעד הבא - זה כל כך כל כך חשוב ונשמע שאת ממש בשלה לזה.
מחר הפרידה... אשמח אם תספרי לנו איך היה... ובנתיים אנחנו כאן, ממשיכים ללוות אותך כשמתאים לך.
זוכרת את ההתייעצות שעשית כאן בנוגע פרוייקט אחר בעלם ושמחתי לדעת שהדברים הסתדרו.
מוזמנת לשתף אם וכאשר יתאים לך.
בצלחה יקירה וכל הכבוד,
נשמע שאת ממש בדרך הנכונה.
רותם

למעלה