תקופה קשה

פטו0

New member
תקופה קשה

אני נמצא בתקופה שאני ממש לא סגור על עצמי.. לא יודע איך בדיוק להסביר את זה - אני מהרהר על הקיום של כול דבר (זה יכול להיות כל מחשבה, רגש, ספק, תקווה, תחושה וכו' שעובר בי). פשוט שום דבר לא נראה לי בטוח וממשי, אני מהרהר על הקיום של הכול, ומרגיש ממש לא סגור על עצמי. גם כשאני כן מצליח לתפקד במשך פרק זמן, למשל לבקר את עצמי בנסיון לשפר את עצמי והתנהגותי ,המחשבות וההרהורים הללו נכנסים ואני מטיל ספק מכל זה ומהרהר בקיום של הדברים עצמם (ביקורת, שיפור וכו). אני לא יכול להמשיך ככה יותר, וחייב להתחיל להיסגר על עצמי והחיים האלה.. חשבתי שאולי הבעיה היא אותם הרהורים שמופיעים אצלי (מהרהר על כול מה שהתודעה שלי קולטת), הרגש מחשבתי רע.. אבל עדין - אני לא סגור על זה ולא יכול לתת מענה לעצמי שהדברים אכן קיימים כשההרהורים צצים. תודה

אמרו חזל

אין לך שימחה גדולה יותר מהתרת ספיקות ספק הוא דבר מאוד קשה,הוא בדרך כלל נובע מחוסר ידע חוסר מקצועיות, המחשבות וההרהורים שלך הם ניפתרים על ידך ובעיין לא מיקצועית אז או שתיפנה לטיפול מיקצועי(אף על פי שאנני מאמין שאפשר לחקור תודעה של אדם)וזה אוליי יתן לך כלים אחרים שעדיין לא חשבת עליהם, או שתעלה את הספקות שלך פה או לפני חברים ומישפחה בלי להתבייש ואולי אחד מהם יתן לך תשובה מניסיון אישי שלו(ואין חכם כבעל הניסיון)או לפחות יישב את ליבך,בכל מיקרה לא הייתי מציע לך להמשיך להרהר לעצמך בהצלחה

למעלה