תקופה קצת הזויה...

תקופה קצת הזויה...

ערב טוב לכולם,אני כותב לכם ממרומי הקומה השביעית של הבניין שבו אני גר, והנוף מדהים כיף לראות את הגשם יורד.... לאחרונה אני חושב המון לגבי הזהות המינית שלי.. איך אפשר לדעת אם אתה הומו באמת? אפשר לדעת רק מצפייה בפורנו של גייז? או רק מדימיונות על גברים? איך באמת אתה יכול להיות בטוח??? יש לי ניסיון די מועט עם גברים וגם די מועט עם נשים.. אז אני לא יודע כבר מה קורה לי?? כי עכשיו אני קרח משני הצדדים אין לי לא חברה וגם לא חבר!! אני כבר לא יודע מה להחליט,או שאני לא אמור להחליט זה אמור לבוא באופן טבעי.. אני אהיה אמיתי אני נמשך יותר לגברברים..חח זה בטוח!! טוב אני סתם חופר!!! שיהיה לילה טוב!!! אם יש למישו מה להגיב הוא מוזמן...

yenergy

New member
אני אשתף

הבנתי שאני הומו בצורה הכי פשוטה - כאשר הייתי עם נשים היה לי טוב. אבל הייתי יכול בלי זה. לאחר שחוויתי קשר רומנטי עם גבר - זה דבר שממש חסר לי. כל קשר עם גבר אצלי מלווה בגעגועים וצורך פיסי במגע הפיסי. עם נשים - אם זה שם אז סבבה. אם לא אני יכול גם בלי זה (בתור דתל"ש היה לי נורא קל לשמור נגיעה מבנות - כי לא ממש נמשכתי אליהם).

אדורם1

New member
לי לקח זמן להפנים

באיזה שלב בחיים עשיתי "חבר את הנקודות" והבנתי שזה תמיד היה שם. בכיתה ח' היינו מקבלים 'ידיעות אחרונות' לכיתה כל יום. באחד הימים נכנסתי לכיתה והייתה חבורת בנים גדולה סביב העיתון שהשמיעה שאגות ונהמות. הייתי חייב לראות על מה המהומה, ולכן פילסתי את דרכי בין כולם. אחרי שנגחתי בכמה ראשים, רואות עיני את השער האחורי של העיתון, שם הייתה תמונה גדולה של המועמדות לטקס מלכת היופי של 1996 בבגדי ים. הסתכלתי לשניה.. ובאמת שלא הצלחתי להבין על מה כל המהומה... במבט לאחור אני סבור שזה סימן לפגם רציני

טיףטף2

New member
את הנטיה רק אתה קובע

מפני שרק אתה עם עצמך יכול לדעת לאן אתה נמשך. יש סיכוי שאתה נמשך גם לשני המינים.

אהבתי את מה שכתבתם...

אנרג'י אתה ממש צודק.. זה כנראה המדד לדעת... איך אתה מרגיש בקשר משמעותי עם גבר... לי עדיין לא היה דבר כזה עם גבר רק עם נשים.. ובאמת הרגשתי כמו שכתבת שהייתי יכול גם בלי זה...

frankie246

New member
במשך זמן לא מועט...

שבהם התכתבתי עם הומואים מחו"ל (עוד לפני שידעתי שיש הומואים בארץ שיצאו מהארון מבלי שיהפכו לנשיים), הייתי שואל אותם הרבה פעמים את השאלה הזאת: איך לעזאזל החלטת שאתה הומו?! לא מעט מהם תפסו עליי תחת של דאגה ועצבים. הם אמרו שאתה לעולם לא מחליט. זה פשוט קורה. אתה הומו. נקודה. הם מעולם לא הרגישו משיכה לנשים. חלקם אמרו לי שהם צפו בפורנו סטרייט ולא קרה להם כלום שם למטה. הם אמרו לי שאם אני מרגיש צורך להחליט אז זה סימן שאני לא הומו וכנראה שאני דו-מיני. באותה תקוופה סירבתי בכלל להאמין שקיימת הגדרה כזאת, אך לימים מסתבר שכנראה הם צדקו

לא זוכר אם סיפרתי לך...

/tapuzforum/images/Emo45.gifאצלי זה היה בתיכון, משהו בסגנון סיפורו של אדורם1, אצלנו החבר`ה מהכיתה היו מביאים כתבי עת של דוגמנות וגם פלייבוי (למרות שזה היה תיכון דתי) וכולם היו מסתכלים על הבנות ומשתאים ואני הייתי פוזל דווקא לעבר הבנים היפים והחתיכים ואז ידעתי שאני נמשך לגברים. אגב, הייתי הרבה משחק וסורג עם בנות הכיתה כאחד מהן, אבל כלל לא נמשכתי אליהן, למרות שהייתי גברי לחלוטין. עיניי היו משוטטות ומביטות בבנים בתיכון ולאחר מכן בחיילים בצבא, שם למעשה גם התחלתי לאהוב גברים ולהנות בחברתם. וכל השאר יסופר בספר דברי הימים. בסופו שלדבר אתה מחליט מה טוב לך ומה חפץ לבך. אגב, איך עברה עליך השבת ידידי היקר?

מה קורה מצל"ג...

עברה שבת מדהימה.. ממש נהנתי עשינו טיול בטיילת בערב ובבוקר.. אקיצר היה ממש כיף!!! מה שניסיתי לכתוב כאן ולא כל כך יצא לי זה שברגע שאני נמצא הגבר אז פתאום אני לא כל כך נמשך אליו כמו שחשבתי שאני אימשך או כמו שאני מקבל סיפוק מדברים שאני רואה.. אז זה דבר שדי מבלבל אותי...

אצלי ב"ה הכל בסדר...

/tapuzforum/images/Emo26.gifשמח שנהנית. מכיר כל כך את התופעה שעוברת עליך. סיפרתי כמה מקרים שקרו לי בשרשור של שחר17 אבל היו גם מפגשים שהסתיימו בהפי הנד... חחחח. עליתי על יצועי וחשבתי לישון, אבל עם הסלולארי ביד (רק הוא כן שלא יהיו אי הבנות... חחחחחח) נכנסתי לראות מה נשמע כאן בפורום והנה הוא די תוסס והחברים עדיין ערים. אגב, יום שני יש לי פגישה נוספת עם אותו בחור שהכרתי לפני כחודש... נראה מה יילד יום...

leopold5

New member
אני גיליתי בהתחלה דרך חלומות

ראיתי שאני חולם על גברים בלילה. חלומות זה לא משהו שאתה בוחר לחלום, הם פשוט באים. כשראיתי שרק חלומות על גברים מופיעים אצלי, הבנתי שזה מי שאני.

אני מגיל 15 כבר הבנתי..

תמיד הפנטזיות והחלומות עסקו ועדיין עוסקות בגברים... צריך לפתוח שירשור על הפעם הראשונה שבו כל אחד הבין שהוא הומו..

היה שרשור דומה לזה בעבר... ואתה

מוזמן לפתוח שרשור חדש בנושא, כי ב"ה הצטרפו אלינו חברים רבים וטובים. אם היו שואלים אותי לפני 4 שנים אם יש הומואים דתיים נוספים חוץ ממך, הייתי מהסס לענות שכן, כי משום מה היה נדמה לי שאני הדתי ההומו היחיד בעולם... חחחחחח /tapuzforum/images/Emo13.gif והיום זכינו להצפה (שתמשיך זה מלבב ומעודד...) של צעירים ובוגרים, הומואים/דומיניים, רווקים/נשואים דתיים וחרדים. כן ירבו המטרפים לפורום. אני חייב לציין לשבח את ההצטרפות והכתיבה של כולנו כי בכך היצלנו את הפורום מגוויעה ואפילו סגירה. אופיר אביטנו - מנהלנו המתוק והחביב מרוצה מכך, לא כן אופיר?

הבעיה שלך קצת שונה

אני חושב שאין לך כל ספק שאתה הומו. הסיבה היחידה שאתה במקום בו אתה נמצא הוא כי אתה לא מתיר לעצמך להפתח ולהיות מי שאתה. זה המאבק אותו אתה מנהל.

למעלה