תקופה מגעילה

painlies

New member
תקופה מגעילה

היי... סליחה שאני לא נכנס הרבה. אני מוצא את עצמי פחות ופחות על המחשב, עסוק כיוויכול בלימודים ועבודה, ושניהם מתחילים לעלות לי על העצבים :( על אהבה אין מה לדבר, בטח שלא עד הצבא, ועכשיו כל מה שאני אמור לחשוב עליו הם הבחינות שלי (מה שכמובן אני לא כל כך עושה).... נראה לי, שבתקופות האלה, כאילו שכל מה שאני מרגיש לא מספיק, הדיבור שלי בוגד בי עוד ועוד.... כאילו, אם הכל חרא, אז למה שלא יהיה עוד קצת... וכשמסתכלים לעתיד, לא נראה כמו שהישועה קרבה.... עוד ועוד וכאילו שהדברים הרעים לא מפסיקים... אולי זאת הצתה מאוחרת (זה בטוח הצתה מאוחרת), אבל ארי, מהם אותם מפגשים שאני קורא פה עליהם? אגב, שכחתי לאחל לכולם חג שמח (מקווה שהיה שמח) את יום העצמאות, עקב היותי אדם בעל חיי חברה סוערים, ביליתי על הגג של המצפה (AKA עבודה), לבד... (מפתיע). ראיתי טונה זיקוקים, באמת היה יפה, חבל שלא היה לי עם מי לחלוק אותם. לפחות תמונות יש. אני מצרף אחד, ואת השאר תוכלו לראות כאן: http://www.astronomy.org.il/cpg132/thumbnails.php?album=9 אז שוב, לחג שכבר עבר.. מקווה שכולכם נהנתם, ואני מקווה להכנס יותר... נתראה בשמחות (יש כאלה דברים? אני כבר לא אופטימי)

למעלה