תקופה לא ברורה...

Marianne D

New member
תקופה לא ברורה...

שלום ,
שמי מריאנה, תאריך הלידה שלי הוא 30.01.1986. נשואה באושר לשי תאריך לידה 27.03.1984
חתונתינו התקיימה בספטמבר האחרון , ב17 לחודש. וכרגע אני בחודש ה4 להריוני הראשון. לפני כשנתיים עברנו לחיות בקנדה, הייתי בעבר בייעוץ נמרולוגי ואף אצל פותחת בטארות. בשני הייעוצים נאמר לנו כי צפויה לנו הצלחה רבה וכי בחירתינו הינה נכונה ושם מקומינו. אומנם הוזהרנו כי בשנה הראשונה יהיו קשיים רבים אך יחד עם זאת נאמר לנו לחכות בסובלנות ולא להתייאש וכי נראה פירות של הצלחתינו כבר בתום השנה הראשונה. הגענו לקנדה בתאריך 3.02.2012
ואכן, רכשנו מסעדה בשותפות עם גיסי, והמתנו לתשובות בנוגע לאזרחות- התשובה הייתה אמורה להיות חיובית. אך כתוצאה מהרכישה של המסעדה קיבלנו סירוב. וכרגע, השקענו את כל חסכונותינו ע״מ להגיש בקשה נוספת, המצב הכלכלי שלנו התהפך, נאלצתי לעזוב את עבודתי היות וללא אישור חוקי לעבוד מאוד לא מומלץ להסתכן ולעבוד. אני בבית כל הזמן, בעלי עובד אך בפחד שמא ייתפס. המצב הנפשי שלי מאוד קשה, איני מצליחה לישון בלילות וההורמונים של ההריון לא תורמים למצב הכללי. אני מבקשת עזרה ורוצה להיאחז בכל קרן אור שישלח אליי... למרות שקשה לי לחשוב בצורה אופטימית... הכל התהפך לנו , שנתיים של עבודה קשה ואנחנו שוב חזרנו אחורה למצב שבו היינו בהתחלה. אשמח לדעת אם יש תקווה, האם אלו הם ״שאריות״ אחרונות של תקופה קשה? האם צפויה הצלחה? כלכלית? מבחינת האזרחות? ובריאות לתינוק/ת שלנו? תודה מראש!!!

תשובה לMarianne D

שלום מריאנה.

נומרולוגית לפי מפת הלידה את במרכזה של שנה מספר 2

שנה מס' 1 נותנת לנו כוחות ואנרגיה לעשייה ויכולת גדולה מאד להרים פרויקטים ושינויים בחיים.
שנה מס' 2 באה ללמד אותנו זוויות שונות על החיים.
האנרגיות יורדות והשפעת הירח באות לידי ביטוי במצבי רוח משתנים, עייפות, חולשה.

נוסיף את ההיריון שהוא ראשון עבורך ושינוי באורח החיים מובילים לשינויים עוצמתי בפן הפיזיולוגי והרגשי.

חובה עליך להתרומם מורלית לטובת הילד. אני בטוח ש שי גם מאד מושפע מהמצב אנו צריכים אותו חזק תומך ומתגבר.

קבלי את השינויים באהבה. צאי להליכות לפחות פעמיים ביום.

אנו מורגלים להיות בתנועה, עיסוק אינטנסיבי, ועוד ולקבל תחושת מילוי בעקבות העשייה.
צאי למרכזים עם אנשים - מולים , מוזיאונים , חוגים חברתיים לא להישאר בבית לבד ולשקוע במרירות.
אותה תחושה ניתנת להשגה גם ע"י מילוי מנטלי.
במהות שלך את אדם שמאד אוהב ללמוד וללמד. נצלי זמן זה להתפתחות אישית,
אולי תפתחי את הצד הרוחני .דרך האינטרנט היום יש אין סוף חומרי לימוד. . .
חפשי בסביבה שלך אנשים במצב קשה אולי אוכלוסיה מבוגרת והעניקי שם חום, אהבה ותמיכה זה ימלא אותך יותר מיכול דבר אחר.

בקרוב את נכנסת לשנה מספר 3 שנה המביאה אתה מזל בחיים. אנרגיה אחרת ואצלך היא תהיה מלווה יחד עם ילד ראשון.
אני כבר מקנה בך על החוויה הענקית העומדת בפתח שתשנה את חייך והגישה שלך לחיים.

אני כאן לשרותך

חנן חיים

למעלה