תקופה בחיי

dont cry 4 me

New member
תקופה בחיי

"כשראיתי אותך בפעם הראשונה הלב שלי התמלא בורוד ופרפרים...", כה הוא אמר. צחקתי. "אני לא אהבת ורוד." "למה?" "לא יודעת" אני כלבה. אני יודעת. שלוש פעמים! שלוש פעמים מזורגגות הוא היה איתי ושלוש פעמים אני זרקתי אותו לטובת מישהו אחר. פעם ההוא אם העיניים הכחולות שפגע בי יותר מכל. ה ו א לא היה עושה את זה. הוא אוהב אותי. פעם ההוא האחר שלא אהב אותי בכלל. ופעם מיכאל. כן מיכאל. שקרן. הוא לא אוהב אותי. "לא נכון, את לא מכוערת..." כן בטח. אני מאמינה לך. אני שונאת את עצמי. למה אני לא יכולה להבין מה טוב בשבילי??? הכאב הזה שגרמתי לו עוד יחזור אליי. אני יודעת שכן. ה fuckin יחס שלי אליו עוד יפגע בי. והוא עוד אוהב אותי. היום צחקנו יחד. אני יודעת שאני לא אוהבת אותו- או לפחות ככה אני משוכנעת- אבל הרגשתי צביטה כזאת בלב... הוא כל כך חמוד. הוא האדם הכי מתחשב ורגיש שאי פעם הייתי איתו. שאי פעם הכרתי! מגיע לו יותר טוב ממני. ולמרות הכל אני עוד מקווה שהוא אוהב אותי! אני לא יודעת למה- אני יודעת ששוב לא יקרה בינינו כלום. זה כבר יותר מדי. הוא לא יסכים יותר להיות איתי. אבל אולי בכל זזאת... זה כל מה שאני חושבת עליו... לא מיכאל, לא אף אחד- רק אתה איתי תמיד!!! אם אתה קורא שורות אלה- בבקשה-תגיב... שתדע שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ובוכה כל לילה. רק תגיד לי שסלחת... רק תגיד... לקוח מתוך החיים שלי. אם תרצו להגיב- תגיבו. תודה על ההתייחסות.

J-סיקה

New member
קשה לי להגיד אבל

לא מגיע לך שיסלחו לך אם היית כזו בכל הפעמים האחרות מגיע לך שמישהו יחזיר לך לפחות את ההרגשה ....

dont cry 4 me

New member
../images/Emo23.gif

הנסיבות היו די מחייבות וזה לא שאני היחידה שהייתה אשמה- את יודעת מה ההרגשה כשאת אם אדם אחד במשך 5 חודשים ואפילו פעם אחת לא התנשקתם? וכשהוא לא מתייחס אלייך?? טוב אז כשתנסי ספרי לי איך היה... לא שאני אומרת שאני לא אשמה אבל אם הכל היה טיפה שונה, הנסיבות היו משתנות ולא הייתי נסחפת למעגל המוות הזה... ואז אולי הייתי אדם נורמלי שלא חותך את עצמו ולא כלום בלי דכאונות ובלי בעיות

Astriod b612

New member
נכנסתי להתכתבות

יקירה, לא עוזר לחפש אשמים. חיפוש אשמים הוא על מנת להצדיק את החלק הפגוע בך, הכואב ואת לא צריכה תירוצים כדי להצדיק אותו... הרי זו את שפגעת, וכפי שאת מתארת את מרגישה את זה חוזר אלייך כ"בומרנג". גם אם את לא אוהבת, את אומרת שנסחפת למעגל של מוות. זה נשמע עמוק. זה נשמע מאוד לא פשוט. לפעמים צריכים לקחת אחריות על דברים שעושים ולא להתעקש לחזור שוב ושוב על אותן הטעויות. יש יצר של הרס עצמי בלהתחבר בכל פעם מחדש לאנשים שעושים לנו רק רע, ומצד שני לפגוע ולהרחיק את אילו שטובים אלינו ואוהבים אותנו באמת. הכל אפשר לתקן, את יכולה ליצור מודלים משופרים יותר של מערכות יחסים אבל, רק לדעתי כמובן, ביניכם יש יותר מדי "עבר". זה קשר טעון ולהקים אותו מחדש יכאב לשניכם... את רואה בעצמך, שהיחס שלו אלייך משמש לך כראי לכמה את "לא נורמלית" בעיני עצמך, לא? חומר למחשבה...

@@

New member
אני בדעה של ג´סיקה ../images/Emo4.gif

טוב שאת נזכרת בכל המעלות שלו, רק עכשיו אחרי שעילעלת אותו, בפרוש את לא ראויה להזדמנות שניה, איך את עוד מצפה שהוא יסלח לך אחרי ההתנהגות שלך. תעזבי אותו בשקט ותני לא להמשיך הלאה, תאמיני לי שאם את היית בצד השני קו המחשבה שלך היה כמו שלי, ולכן אני מקווה שתפיקי לקח גדולללללל מהמעשים שלך, ותמצאי לך בחור נחמד אחר. אני לא חושבת שאת ראויה לו ו
על הבוטות שלי, אבל אני פשוט נזעמת שאחרי כל מה שעשית את עוד מצפה לסליחה ממנו. ואני לפחות שמחה שאת מודעת למעשייך ואת בוכה בגללם, וכל מה שנותר לי לאחל לך חביבתי, זה המון
. ולמרות הכל אני שולחת לך
גדול ו-
. ריקי

אף אחד לא יבכה בסיפור הזה חוץ.....

ממך.. ואת בוכה ומכה על חטא... אז ראשית, תדעי לסלוח לעצמך. עיזבי, את לא הראשונה ולבטח לא האחרונה שחווה סיפור כזה . החיים שלנו רצופים בשגיאות חלקן נסלחות וחלקן בלתי הפיכות.. לשגות זה אנושי - לחזור על אותן שגיאות - זה טיפשי. עצה שלי עיזבי הכל מאחורייך , קחי רק את הלקחים ותיפתחי לאנשים חדשים.

למעלה