תקוע מתי בשנים האחרונות קרה לכם שיומיים לפני ליל הסדר לא ידעתם היכן תהיו?
ה האגדה והאיש1 New member 23/3/13 #1 תקוע מתי בשנים האחרונות קרה לכם שיומיים לפני ליל הסדר לא ידעתם היכן תהיו?
כ כיפה אדומה17 New member 24/3/13 #2 הכל חדש וגם זה אני מניחה שאתה יכול להתארח אצל ההורים אבל מעדיף שלא. יש לך אפשרות להתארח בארוחת ליל הסדר בה.ל.ל - במרכז אני יודעת שיש. וחוץ מכל זה - לא חייבים ארוחה וחג. אם הילד שלי לא היה איתי, סביר להניח שהייתי מבלה בצורה שאינה כוללת ארוחת חג מסורתית.
הכל חדש וגם זה אני מניחה שאתה יכול להתארח אצל ההורים אבל מעדיף שלא. יש לך אפשרות להתארח בארוחת ליל הסדר בה.ל.ל - במרכז אני יודעת שיש. וחוץ מכל זה - לא חייבים ארוחה וחג. אם הילד שלי לא היה איתי, סביר להניח שהייתי מבלה בצורה שאינה כוללת ארוחת חג מסורתית.
ג גרפומן פוחז New member 25/3/13 #3 אל תקשיב לה! (למרות שבדרך-כלל היא בסדר ) להיות בחג לבד זה מתכון לרחמים עצמיים מתגברים ומחשבות סמי-אובדניות. משהו בתמהיל הזה באוויר שכולם חוגגים ושמחים, ואתה לבדך בלי מישהו לצידך, מוציא מהראש את המיטב שבמיטב שבעצב. תתעלק על חברים, מכרים, משפחה רחוקה - העיקר אל תהייה עם עצמך בסדר. יש גם הרבה מקומות שעושים סדר קבוצתי ומחפשים מתנדבים - תנסה גם אם כבר לא מאוחר. שיהיה בהצלחה וחג שמח!
אל תקשיב לה! (למרות שבדרך-כלל היא בסדר ) להיות בחג לבד זה מתכון לרחמים עצמיים מתגברים ומחשבות סמי-אובדניות. משהו בתמהיל הזה באוויר שכולם חוגגים ושמחים, ואתה לבדך בלי מישהו לצידך, מוציא מהראש את המיטב שבמיטב שבעצב. תתעלק על חברים, מכרים, משפחה רחוקה - העיקר אל תהייה עם עצמך בסדר. יש גם הרבה מקומות שעושים סדר קבוצתי ומחפשים מתנדבים - תנסה גם אם כבר לא מאוחר. שיהיה בהצלחה וחג שמח!
S Sonic hedgehog New member 25/3/13 #4 לא קרה כי פשוט בהעדר הזמנה פשוט לא חיפשתי (אבל זה עצלנות לא אומרת שזו תכונה חיובית מצד שני לא ממש בעייתי בעיני להשאר בבית עם תוכנית טלוויזיה ובקבוק בירה)
לא קרה כי פשוט בהעדר הזמנה פשוט לא חיפשתי (אבל זה עצלנות לא אומרת שזו תכונה חיובית מצד שני לא ממש בעייתי בעיני להשאר בבית עם תוכנית טלוויזיה ובקבוק בירה)