תקועה

תקועה

שלום רב, שמי דורית 20.2.1972 אני מרגישה כבר המון שנים "תקועה" באותה משבצת הן בתחום המקצועי והן בתחום של חוסר זוגיות. אני שואלת - האם יתכן ש"נתיב הגורל "של שמי הוא זה שלא מאפשר לי לפרוץ את משבצת התקיעות? אני גם מרגישה שהדרך שלי תמיד מתארכת ומתארכת... וגם אם לפעמים אני מוצאת דלת אני בד"כ חוששת לפתוח אותה. אשמח לשמוע רעיונות/תובנות/מחשבות

ilanamysticana

New member
השם

השם הוא אינו נתיב הגורל. השם הפרטי הוא ה"כלי" שקבלנו המשמש אותנו ב"ניהול" האנרגיות ודרך הפעולה שלנו בחיים. אין שלילה או חיובי תלוי איך אנו ממלאים את הפוטנציאל שלנו כי הרשות תמיד נתונה. נכנסת עכשיו לשנת חשבון הנפש שלך וטוב את עושה. השם שלך מראה שיש בך יצירתיות (שאולי עדיין לא ממשת אותו) כדי שתחפשי את הדרך לביטוי היצירתיות שבך.

תוכלי אולי

לתת לי דוגמה למה את מתכוונת לחפש דרך ביטוי ליצירתיות שבי? כיוון אולי? העניין הוא שאינני יודעת אפילו מה הפוטנציאל שלי, אני מרגישה שיש יכולות אבל לא יכולה לשים את האצבע.

doingood

New member
נתיבים רבים והדרך ארוכה ארוכה

מזכיר לי שיר של טולקין
לענייננו, כדאי לשאול קודם לגבי החוויה האישית שלך בשני התחומים, בשביל להבין את התקיעות לעומקה. מבחינת השם אני לא רואה בעיה, אולי אם מתעקשים בבחירת המקצוע. מהו משלח ידך?

מקצוע

אני עוסקת בתחום האדמיניסטריבי כבר המון המון שנים. שונאת את זה, וגם לא כל כך מצליחה לרצות משהו אחר. מסובך כבר אמרתי? אני נמצאת בתחום רק כי חייבת להתפרנס. כן חושבת אולי על הסבה בתחום הכתיבה או בתחום האסטרולוגיה (ייעוץ) אבל לא בטוחה בעצמי. אני כן מרגישה שאני רוצה לעבוד לבד, מעדיפה עבודה סוליסטית.

doingood

New member
שאלה שאני שואל גם את עצמי

מה יותר קל מבחינתך - שינוי שם או שינוי מקצוע? קחי את זה רק כשאלה למחשבה..

דורית היקרה../images/Emo13.gif

בואי נפרוץ יחדיו את התקיעות
השם שלך מראה על אישה מדהימההההההה בעלת נפש מורכבת שמתנהלת בשני מישורים ריאלי ואמוציונאלי וזה גורם לבילבול ולתקיעות שאת רגישה את מפחדת שינצלו את רגישותך ושאת ריאלית את מרגישה מחנק את צריכה ללמוד להיות אסטרטיבית כדי להרגיש נח ואז בעיותייך יעלמו.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אבל... לדעתי זה קצת יומרני מידי להצביע על עניין האסטריביות כדבר המרכזי לבעיותי. לא? מסכימה איתך בהחלט שאני לא יודעת כל כך להיות אסרטיבית, כי כדאי להיות כזו צריך מספיק ביטחון עצמי, והוא די רחוק מימני, ומכאן שהכל תקוע: חוסר ביטחון שמוביל לחוסר אסטריביות שמוביל לתחושת מחנק ותקיעות.

שאנה1

New member
שלום רב.

אם יורשה לי להוסיף ,את אמורה לפתוח הרבה דלתות, ולא לפחד להיות יותר גמישה עם עצמך. קשרים בין אישיים הם אתגר עבורך מחפשת שלמות. שביל הגורל מראה שאת אמורה לעבור שינויים ולהיות בתנועה,כל הזמן על מנת להגיע לאיזון.הדרך לא קלה עם עליות וירידות אנרגטיות. מאחר ואת פרפקציונסטית לוקח לך יותר זמן. את בדיוק בעיתוי מצוין לחשבון נפש ויציאה לדרך עם אנרגיות חזקות וחדשות. בהצלחה.

תודה על התייחסותך

זה מעניין מאוד מה שכתבת... (מתחברת לזה) בהחלט חומר למחשבה עבורי אם כי לא פשוט בכלל לביצוע. אני נטולת אומץ!!! ומאוד פחדנית. אם אפשר לשאול מאיזה תחום את מגיעה. נומרולוגיה? קלפים?

שאנה1

New member
שמחתי...

ובכן אני מגיעה מתחום הנומרולוגיה וכוח האותיות. (זה על קצה המזלג) כל שינוי בחיים כמו שאת יודעת זה תהליך ותהליך לוקח זמן. ו"העיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל!!!" שבוע ניפלא ובהצלחה גדולה.

שאנה1

New member
שמחתי...

ובכן אני מגיעה מתחום הנומרולוגיה וכוח האותיות. (זה על קצה המזלג) כל שינוי בחיים כמו שאת יודעת זה תהליך ותהליך לוקח זמן. ו"העיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל!!!" שבוע ניפלא ובהצלחה גדולה.

למעלה