תקועה

nikalix

New member
תקועה

אני מרגישה שאין כל זרימה בחיי. איני מצליחה להתקדם, למצוא עבודה שתתאים לי. מפחדת ללדת. כבר בת 30. מרגישה כמו ילדה מבחינת האחריות שמוכנה לקחת על עצמי. מאד מתוסכלת. מסתובבת עם לחץ בסרעפת. איך אחרים מצליחים ואני לא. למרות שתמיד הייתי הכי מוכשרת. לא מצליחה כבר שנים (!) להתגבר על פסיביות, ביישנות דחיינות של כל דבר- מרופא שיניים ועד חיפוש עבודה. אני מפחדת לאבד שליטה כל הזמן.

סביר להניח שמצבך טוב מהמצב שלי בגיל 30 ../images/Emo13.gif

מאז עברו 5 שנים, ובכלל אי-אפשר להשוות את מצבי היום למצבי אז. אז קודם כל, לא להתייאש. לנשום עמוק. ולחשוב על כל הדברים הטובים שתשיגי לפני גיל 40
ואם את מפחדת להתקדם ודחיינית כרונית, אני מציע לך להשתמש בטכניקה שנקראת "קייזן". שזה אומר - לעשות צעדים קטנטנים ולא מפחידים מדי יום ביומו, ולתת להם להצטבר. ב-10 שנים, גם הצעדים הכי קטנים יכולים להצטבר לשינוי אדיר. בהצלחה.

ע ו פ ר ה

New member
צהריים טובים ניקה

אהבתי את התשובה של גור הררי. וברוח הסוד, תבני חזון שבו ישנה תנועה בחיים שלך והפחד חולף ובמקומו אהבה נכנסת פנימה. הפחד הוא ההיפוך של אהבה, והיכן שנמצאת אהבה אין מקום לפחד. דמייני שדברים זזים, גם אם לא ברור לך איך. תודי עליהם ליקום. ותוסיפי את העצה הנפלאה שקיבלת. בהצלחה באהבה עופרה

למעלה