תקועה יומיים

etid71

New member
תקועה יומיים

היי חברים מישהו הציע לי פעם לשתות אבקת סודה לשתיה עם כוס מים כשמשהו נתקע בטבעת. לי זה נשמע קצת הזוי.. מישהו ניסה?

אופירA

New member
מנהל
לא שמעתי מעולם על הרעיון ההזוי הזה

שמעתי על שתייה מרובה, שתייה חמה מרובה, ואכילת בייגלה שמיניות קטן יחד עם שתייה מרובה, כדי לשחרר אוכל תקוע במעבר. כמובן אפשר להקיא כמה שצריך לצורך השחרור הזה.

אופירA

New member
מנהל
שמעתי גם על אכילת גרעינים כפטנט

בבקשה, תדווחי איך השתחרר כאשר ישתחרר.

etid71

New member
תודה על ההתייחסות המהירה

חדש לי העניין עם הבייגלה והגרעינים, בדרך כלל מנסה לשתות שתיה חמה עד שנפתח אני אנסה.. תודה :)

אופירA

New member
מנהל
לא שטוחים ולא בייגלה גדול או עגול.

רק שמיניות קטן. זה פטנט שנוסה והועד ע"י כמה וכמה אנשים. יש משהו במרקם שלו שעשוי לשחרר אוכל תקוע. לכן טוב להחזיק תמיד בבית (בפריזר?) בייגלה שמיניות קטן לשעת חירום. מי שתקוע לו באופן שאוכל לא עובר בשום אופן, ואפילו לא שתייה - שישתה שתייה חמה ויקיא, וישתה ויקיא שוב ושוב, עד שישתחרר. זה פטנט שעבד גם במקרים הקיצוניים.

רוייקו

New member
מעולם לא שמעתי על סודה לשתיה כפותח סתימות

אולי כשיש סתימה בכיור ... אבל לא בטבעת. אשמח להחכים ממי שניסה וזה עבד לו

אצלי היה כתוב בחוברת שקיבלתי אחרי הניתוח שאם

בולעים כדור/ תרופה וזה נתקע אז הדרך להמיס אותו זה אבקת סודה לשתיה. אבל זה לא היה גורף לכל חסימה. לעומת זאת בראשית הדרך חוויתי חסימה שהשתחררה ע"י הפטנט של אופירה בייגלה עם תה חם.

etid71

New member
זה אומר ש..

קודם כל זה מוציא את המילה הזוי ושבאפשרות קיימת. מי יודע אולי זה יצליח עם חסימה.. (לא שאני מתכוונת לנסות :) אתמול ניסיתי עם בייגלה ולא הלך, סגרתי יומיים ללא שתיה מקווה שהיום אצליח, אם לא, לצערי אלך לפתיחה.

למעלה