תקועה במשקל !!

בת אל 1992

New member
תקועה במשקל !!

אני כבר לא יודעת מה לעשות .. הגעתי למצב שהייתי סגורה 8 וחצי ועכשיו , אחרי הקאות בלתי פוסקות וסיבוכים שונים,אני סגורה ר-ק על 4 וחצי . הסדר יום שלי כזה : אני קמה ב6 בבוקר ולא מכניסה לפה כלום עד שאני חוזרת מהלימודים,בסביבות 2-3 בצהריים .. הדבר הראשון והשני והשלישי שנכנס לי לפה - יוצא כפי שנכנס. יש לציין,שאתמול הצטרפתי לפורום,קראתי את החוקים של שחר והתחלתי ליישמם .. וזה באמת עובד ! אמנם לא אכלתי כלום מהבוקר עד לשעות הצהריים,אבל כשהתחלתי לאכול לעסתי טוב טוב טוב וכמויות קטנות ולאט לאט .. וב"ה זה עבר .. יום ראשון ללא הקאות מזה חודשים רבים !!!!!! מה שכן,אני לא מצליחה להכנס לספורט,לכושר,להתחיל הליכות .. אני פשוט מתעצלת לצאת מהבית ! וגם עם השתייה,הכוס מים היחידה שנכנסת לי לגוף זה כשהאוכל נתקע ואני ''דוחפת'' אותו בכוח ..

שלום בת אל

אני גם מטובע כמוך כבר כמה שנים עם תוצאה טובה [BMI 26]. אני רוצה לשתף אותך בכמה מחשבות. 1. אל תדאגי הכל יעבור. גם אני הייתי תקוע במשקלים שונים תקופות ארוכות. בסוף זה עובר, ועם קצת עקשנות וסבלנות את תגיעי למשקל הרצוי ותראי מדהימה. 2. העובדה שאת לא אוכלת ושותה עד 2-3 היא לא טובה מהרבה בחינות. אבל גם היא גורמת לאוכל לא לעבור. אחרי שהטבעת, וטבעת שוודית בפרט עוברת כמה שעות בלי שעובר בה כלום היא נסגרת. את צריכה לפתוח אותה לאט לאט בשתייה. אני ממליץ לך לקנות איזו שתייה טובה שאת אוהבת לשתות [בסופר, אפשר למצוא כמה וכמה סוגים של סירופ דיאט מאוד טעים, אני ממליץ לך על טעם רימונים. אם את רוצה אני יכול לברר לך את החברה] ולשתות אותה לאט לאט עד שהטבעת תיפתח. שתייה חמה תהיה טובה מאוד גם. זה מאוד לא טוב לטבעת שלך, לדיאטה שלך, ולבריאות שלך בכלל לא לאכול עד אחרי הלימודים. 3. אני ממליץ לך למצוא לעצמך מסגרת של פעילות גופנית שאת נהנית ממנה. הליכות, כושר וספורט זה סתם קשה ומעצבן. יש היום מגוון של חוגים שאת יכולה ללכת אליהם שיכולים להיות מאוד חוויתיים. אני למשל מאוד נהנה ללכת לחוג של אומניות לחימה. מעבר לזה שזה ספורט מצוין זה גם מפגש חברתי מאוד מהנה. אולי את תהני מריקוד. או מטניס. או מחוגים ליוגה, או חוגים לארובי,וכדומה. לעשות פעילות גופנית בקבוצה זה הרבה יותר כיף מאשר לעשות אותה לבד אני ממליץ לך להתנסות. תנסי קיקבוקסינג, קראטה, קרב מגע, ריקודי עם, שחיה, וכדומה עד שתמצאי לעצמך מסגרת שתגרום לך רצון והנאה ללכת אליה. ושיהיה לך בהצלחה רבה ואת מוזמנת לשאול אותי עוד שאלות. ואם לא נעים לך את יכולה גם בפרטי. ALT

בת אל 1992

New member
מעודד למדיי !

תודה רבה רבה על התגובה התומכת,אקח את זה לתשומת ליבי ! :)

אופירA

New member
מנהל
את מקלקלת את חילוף החומרים שלך בשיטתיות

צורת ההתנהלות שלך מקלקלת את חילוף החומרים ותוקעת את האוכל בטבעת. זה מה שגרם הקאות וסיבוכים. את צריכה לעשות כך: לשתות בבוקר משקה עם קלוריות חלבוניות (חלב, נס קפה, שוקו). להשתדל באמצע הלימודים לאכול יוגורט או מעדן. או לשתות מים או משקה חלב. בצהריים לשתות הרבה מים ולהרגיש שהמעבר נפתח, ואז לאכול מוצקים רכים וכמובן ללעוס אותם היטב ולאט. גם את הארוחה הבאה לאכול בהתאם. המוצקים בערב יכולים להיות מגוונים ולא רכים. צורת אכילה זו תתאפשר גם בסגירות יותר גבוהות, אם תרצי. כמובן בהדרגה ולא יותר מידי. העיקר לא להקיא בכלל. עלייך לדעת ששתית במשך היום 8-10 כוסות לפחות (חוץ מנס קפה). את צריכה למדוד את זה. לשתות גם בין הארוחות, ועדיף לפני הארוחות. לדחוף את האוכל בכוח ע"י שתייה זה סגולה טובה להחלקת טבעת בעתיד ולהרחבת הוושט. לא מומלץ. אם האוכל לא עובר, לא צריך להעביר עוד אוכל אלא לחכות כמה דקות עד שממשיכים לאכול. אם חיכית כ-10 דקות ולא עבר, אז אפשר לדחוף עם שתייה. העיקר שהדחיפה לא תהיה בכוח. ככל שתקפידי על הכללים הללו, חילוף החומרים שלך ישתפר, והירידה תהיה נורמלית. גם פעילות גופנית משפצת את חילוף החומרים והבריאות מושגת.

בת אל 1992

New member
בעייתי..

בבוקר אני לא מצליחה לשתות כפית מים.. אני מנסה לשתות כוס תה,ואחרי חצי שעה אני מקיאה .. מה שכן,ביומיים האחרונים אני משתדלת להקטין את הכמויות,וללעוס טוב טוב ובאמת-אין הקאות ואפילו ראיתי ירידה במשקל.. פורום תומך ועוזר,תודה רבה!

צריך לפתוח

את הטבעת ברבע או בחצי עד שתצליחי לשתות בבוקר מים. ברגע שנוזלים עוברים לך תתחילי לעשות את כל מה שכתבו לך לעי"ל ותוכלי להנות מהאוכל בלי להקיא וגם להרזות באופן בריא.

בת אל 1992

New member
פתוחה..

אני פתוחה כמו בסגירה הראשונה אחרי הניתוח .. 4.5CC וזה אחרי שהגעתי ל8.5 ואולי אפילו יותר ..

אז צריך לפתוח עוד

תנסי סגירה של 4 האם מים בבוקר עוברים? מאוד לא בריא לא לשתות בבוקר.

אופירA

New member
מנהל
לא משנה שפעם היה 8.5

קרו לך כל מיני סיבוכים וכל מיני דברים השתנו, וכרגע סגירה של 4.5 כנראה הדוקה מידי. אם את לא יכולה לשתות בבוקר זו בעיה. צריך לפתוח 1/4CC. כדאי שתבדקי מה הצלחת עד היום (מאז הסגירה/פתיחה האחרונה) לאכול במשך היממה. אם את אומרת שהקאת הכל כנראה לא אכלת כלום. יתכן מאוד שזו הסיבה לתקיעה בירידה במשקל. כמו שאמרתי לך, את הורסת מאוד מאוד את חילוף החומרים שלך בצורה כזו, והנזק יהיה לטווח הארוך ולא רק לכרגע. אי אפשר לסחוב שנים עם אפס אכילה. הקאות כנראה גרמו להסתבכויות ולמנח לא כל כך מוצלח של הטבעת, שגורם כרגע שאת לא יכולה עדיין לשתות בבוקר. אני מציעה לך דרך אחרת ממה שהלכת בה עד היום, למנוע את כל ההסתבכויות האלו מראש. אחרי שהן קורות, את כבר רואה שהדברים בעייתיים, ותקראי גם את השרשור של יסכה מה קורה כשלא מונעים את ההסתבכויות האלו.

יקירתי-לא לדחוף אוכל בכוח!!!

אם כבר חווית חוויה טובה של יום ללא הקאות -למה שלא תמשיכי כך ותהני מהטבעת?? עזבי עכשיו כושר -תתחילי קודם לאכול כמו שצריך וכמובן לשתות -בלי מים לא יורדים במשקל! רק אחרי חודש כשתרגישי טוב עם עצמך -תשתי 2 ליטר ביום ולא תקיאי -רק אז אני מרשה לך ללכת לכושר! איך אני??!!
ולדבי הדחיפות של האוכל-אני שומעת זאת מידי פעם בפורום ולא מבינה -הרי את נלחמת במעבר שגם ככה הוא צר מאוד את לא מבינה שאת עלולה להרחיב לך את הוושט , דלקות פציעות ועוד לא עלינו צרות? עדיף ללעוס היטב ולחכות אחרי הביס השני כמה דקות-רק אחרי שאת מרגישה שהאוכל עבר המשיכי לאכול בזהירות. ועוד טיפ קטן וחשוב -לא להגיע לשולחן מתה מרעב שכן אז קשה מאוד לאכול לאט! חלקי לך את האוכל ל-6 ארוחות קטנות וכך יהיה לך יותר קל ולא תהיי רעבה. בהצלחה מתוקה והמשיכי לעדכן. יומקסים רבקה

בת אל 1992

New member
ואוו,איזו תמיכה !!

אין לך מושג איזה כיף זה לאכול ולא להקיא ! שלושה ימים שאני לא פגשתי את השירותים לצורך הקאה !! ואני משתדלת לאכול רבע ממה שהרגלתי את עצמי לאכול בשנה וחצי האחרונה,ואני שובעת !! זה פשוט מדהים !! היום קניתי בקבוק יוגורט 1.5% שומן (750 מ"ל),וזה החזיק אותי עד 3 בצהריים (מ6 בבוקר) וגם אותו לא סיימתי,והגעתי הביתה ללא רעב ! אני גם מנסה לשתות כמה שיותר על מנת לזרז את חילוף החומרים .. חחחחחחחח את משהו ! באמת,תגובה כזאת מכוונת ותומכת..תודה רבה !! "ולגבי הדחיפות של האוכל-אני שומעת זאת מידי פעם בפורום ולא מבינה -הרי את נלחמת במעבר שגם ככה הוא צר מאוד את לא מבינה שאת עלולה להרחיב לך את הוושט , דלקות פציעות ועוד לא עלינו צרות?" אז הצרות כבר הגיעו,הייתי בשיקוף בהלל יפה,והוושט שלי מורחבת פי 4 מהרגיל .. דיברתי עם אבינוח והוא אמר להקטין את כמויות האוכל וללעוס טוב טוב על מנת להמנע מהקאות-כמו שאתם רושמים לי פה .. תודה רבה לך רבקה,לך ולכולם !! שיהיה לכם המשך יום מקסים !

למעלה