תקוות שנגוזו

תקוות שנגוזו

אתם לא מרגישים שהחיים הם אשליה? זה לא משנה מה תעשו בסופו של דבר הכל יסתיים. זה לא משנה אם תצליחו או תכשלו. בסוף לשום דבר אין ערך גם ככה. הגישה החיובית היחידה יכולה להיות משהו בסגנון - אנו בין כה וכה דוחים את הקץ. אז לפחות שנעביר את הזמן כאן בכייף ולא בסבל. (אבל לאחר מכן זה לא ישנה הרבה מה שהיה).

paloma blanca

New member
ברור שהכל בסוף מסתיים ....

אז למה לא להנות עד כמה שניתן רגע לפני ?

כפי שכתבתי

מצד אחד נכון. מצד שני מה הטעם? לא נזכור כלום. הכל ילך לפח. ארמונות בחול.

צילוש43

New member
עצור../images/Emo18.gif

מה הטעם אתה שואל???? אהההההה וכי למה לשקוע לתוך מחשבה? ארמונות בחול...דווקא די נחמד לבנות ארמונות בחול..
מתי בנית לאחרונה ארמון חול? לשבת בחוף, להתבונן מסביבך לראות את הים הכחול, וידך מתחילה להרגיש את החול.. שולח מבט והינה דגם נוצר, לחוש לגעת..לספוג את התחושה.. והינה הנאה שלמה.
הופסססס בא גל וריסס את הארמון לגרגרי החול. אך אתה עדיין בתוך חדוות היצירה, וידך ממשיכה שוב בבניה. זו דוגמית קטנה כמענה לשאלתך. אולי לא תזכור את ארמון החול אשר בנית אך החדווה שתאר איתך שתזכר באותה יצירה.

paloma blanca

New member
אתה לא צריך לזכור כלום אחרי שהלכת....

מי שצריך לזכור אותך ורצוי לטובה ... הם אלה שהשארת אותם מאחור. מה תרמת להם בחיים :)

paloma blanca

New member
אז הכי טוב...

במקום ארמונות מחול שהולכים קקן (אחרי כמה דקות) .... לך על מבנים ששורדים שנים :) למשל, אם תבנה מגדל כמו המגדל החדש בדובאי הרי שהשארת את חותמך לשנים רבות ..... ואל תשכח להנות מדרך
ואם מראש ויתרת כי אתה חושב שאין שום דבר שאתה יכול לתרום לחברה והכל אבוד מראש....... תשתדל לא ללכלך את הקירות

ש ר ה לה

New member
עם גישה כל כך פסימית לחיים, אינני מתפלאת כלל

שאתה מוצא את ההנאה שלך בחיים ביחסי BDSM

איזו תגובה לא קשורה ואפילו "גזענית" ומכלילה

אין קשר ממש. יש אנשים אופטימים ויש פסימים שאוהבים בדסמ. עם כל הכבוד...זו תגובה שתואמת את הגיל. את אולדפאשן ברמות נוראיות.

ש ר ה לה

New member
יש לא מעט קסם באולדפשן, כנראה יש גם קסם בבדסמ

אישית, בחרתי שלא להגיע לשם. אפילו שזוג החברים הכי טובים שלי כן מצאו חלק מעולמם שם בבדסמ..... אודה לך אם תסביר היכן נמצאת גזענות בתגובתי. ושנית,תמהתני. האם הכרת אותי מהיכנשהו? איך קבעת עלי דעה כל כך נחרצת? האם תגובתך חפה מהכללה וגזענות? אינך חיב לענות.. סתם הבעתי הגיג שעבר לי עכשיו בראש למקרא דבריך....

צילוש43

New member
ואולי.."לא היו הדברים מעולם"..

אולי מישהו מסביר לי מה זה.."בבדסמ" ואולי גם אני מה "אולדפשן".. השפה העיברית השתכללה או שאני צריכה ללמוד באולפן?
נווווווווו שויין רצתי לעבודה
מסכימה איתך שרה לה
"יש לא מעט קסם באולדפשן"

????

מה זה?? ואיי ואיי ובלי שום קשר ועם כל הקשר אני בעד למצות את החיים עד תום, להינות מכל רגע שיש להריח את הפריחה, לשתות מיץ צוף, להינות ממראות חדשים, להלחם על הקיום ולעולם לא לוותר! רק טוב!!!

ברק 188

New member
איך שרו הגששים dr אתה חולה

לגישה כזאת לחיים שווה ללכת לטיפול...ולא מתוך כוונה לפגוע בך נהפכו אלא לעזור לך איש, ואוסיף באופן אישי חבוב אתה יודע כמה מילונים לידך פספסו את הביצית של אימך ואתה זכית נו... אז תהנה, מזה מה יש כול עוד אתה בבריאות טובה . והא לך פרח טרי מהיום בצפון אומנם צולם לקראת ערב כבר בשלבי נסגירה לפני השינה גם פרחים חיים וישנים טוב לילה טוב גם ממני לכול התקוות הגדולות והטובות .

למעלה