תקוות מנופצות

hyb

New member
ביג מאמא מחזיקה לך אצבעות

ומתפללת לתוצאות טובות

debby12

New member
מנהל
חוצמזה מה גובה ה- FSH?

שנמצא בבדיקת הדם שלך? הבי לנו את הערך -- ותראי שנוכל לספר לך על מקרים דומים עם סוף אופטימי.... האם יודעים את הרקע ל- FSH הגבוה אצלך - כלומר האם זה נובע רק מהגיל שלך או גם מרקע של בעיות אוטואימוניות אחרות?

C i d i

New member
רמות FSH

דבי האם ידוע לך משהו ספציפי על הקשר בין FSH גבוה לבעיות אוטואימוניות? זה מאוד מעניין אותי, רמת ההורמון אצלי 13 ולמרות שזה לא נשמע לי נורא, הרופא מתיחס אלי כאילו זה על סף חוסר סיכוי וחוזר ומזכיר לי כל פעם את הנושא. אשמח לקבל פרטים נוספים.

Endless Rain

New member
הצלחה עם FSH 34

יש לי ספר מדהים שקניתי דרך אמזון שנקרא Inconceivable מאת Julia Indichova. המחברת נזרקה מכל המדרגות של כל רופאי הפריון אליהם פנתה על רקע ה-FSH ההיסטרי שלה (ראי לעיל). להזכירכם בארה"ב כל קליניקה מציגה לראווה את אחוזי ההצלחה שלה, ולכן לא אוהבים שם "אתגרים". לא אכנס כאן לפרטי הספר (זה לא הנושא), אבל רק אציין שהוא מאוד מעודד ואופטימי (כמובן שהסוף טוב), ומה שבעיקר מצא חן בעיני בו הוא שהוא כתוב בסגנון מאוד ענייני וריאלי, בלי סיפורי אגדות ניו-אייג'יים או הטפות מעצבנות בסגנון "תעשו בדיוק מה שעשיתי ואז תכנסו להריון". המחברת פשוט מספרת את סיפורה, שמדבר בעד עצמו ומראה כי בפריון, כמו באמנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה, ואסור להתייאש גם כשהרופאים והסטטיסטיקות נגדך. שיהיה בהצלחה!

debby12

New member
מנהל
FSH ובעיות אוטו-אימוניות

אני יודעת שנמצאה קורלציה סטטיסטית חיובית בין בעיות אוטו-אימוניות (כגון תת-פעילות של בלוטת התריס על רקע אוטו אימוני) לבין מנופוזה מוקדמת כלומר כשהרזרבה השחלתית נגמרת בגיל צעיר יחסית [ההגדרה הרפואית של מנופוזה מוקדמת היא כשזה קורה לפני גיל 40]. בד"כ בעיות אוטו-אימוניות באות בצרורות -- אז ממה שהבנתי ההשערה היא שבין יתר הנוגדנים שתוקפים את הדברים הלא נכונים יש לנשים עם רקע אוטו-אימוני נטיה כנראה לנוגדנים שתוקפים את השחלה עצמה ובכך מחסלים לה את הקריירה מהר יחסית (זה כרגע בשלב ההשערה - כי עוד לא הצליחו לזהות או לבודד את הנוגדנים הספציפיים האלה). כל זה היה רק על קורלציה סטטיסטית - זה לא אומר שיודעים איך לפתור את זה.... לדעתי, ההגיון אומר שאם זה על רקע אוטואימוני אז כדאי לקחת קורטיזונים שמדכאים את המערכת החיסונית וכך גם ידכאו את הנוגדנים השגויים (האוטו-אימוניים - אלה שמתקיפים את השחלות בטעות). אבל כל זה כבר לגמרי תיאוריות שלי שאין להם ביסוס מחקרי...

s h i r a 3 0

New member
גם אני קיבלתי 5 אמפולות.

האמת, בטיפול הראשון קיבלתי 3 ולא היה משהו. בטיפול השני 5
והיה שיפור ניכר. צריך להתאים את הטיפול לתגובה. מקווה שהמשך הטיפול יראה תוצאות טובות

למעלה