תקוות מנופצות

נועם@בת

New member
והנה תוכן ההודעה

שbenoved לא הצליחה להכניס לכאן. "שלום לכולן נכון שאני חדשה כאן אבל במקרה שלי זה לא לקח יותר מהטיפול הראשון כדי לראות שהשחלות לא מגיבות. אני יודעת שעם הבעיה שיש לי הסיכוי היה קטן. ולמעשה תמיד ידעתי שלא אוכל ללדת ילדים, לפחות לא מבייציות שלי. אבל כשהרופא אמר שלפי הבדיקות דם שלי (LH , FSH) שהראו תוצאות לא אופייניות לבעיה שיש סיכוי ושווה לנסות. ואני נאחזתי בתקווה הזאת והחלטתי שאם אחת למאתיים במצב שלי כן יכולה להיכנס להיריון אז אני אהיה האחת. אתן יודעות איך זה אם יש שביב של תקווה נאחזים בו כי אי אפשר אחרת. אז עכשיו אחרי12 יום של מנוגון שמתוכם 5 היו במינון של 3 אמפולות אין זקיקים בשחלות, רמת ההורמונים שרידית בלבד ורירית הרחם 2 מ"מ בלבד. הרופא שהיה ביום שישי ברמת מרפא שהוא לא הרופא שלי חושב שכדאי לי להפסיק. ואני מרוסקת. לא מפסיקה לבכות ולא יודעת איך להמשיך הלאה. האם גם לחדשות מותר לבכות כאן?"

d a n a 2 7

New member
|מחבקת ואוהבת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חמודה, אני חושבת שכדאי להמשיך לנסות, כדאי ללכת אפילו להתיעץ עם מומחה אחר יכול להיות שהפרוטקול לא מתאים לך אל תאבדי תקווה עדין זה מוקדם אני חושבת שיתכנו עוד פרוטוקולים שכדאי לך לנסות מחבקת אוהבת ומחזיקה לך אצבעות דנה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שbenoved ../images/Emo24.gif

מכירה את הכאב הזה כשהגוף בוגד בך
. ראשית תתייעצי עם הרופא הקבוע שלך, הוא זה שקבע לך את הפרוטוקול. בשלב הזה עוד אפשר להעלות את המינון ואולי להגיע לתגובה מהשחלות העצלות. אם השחלות ימשיכו לא להגיב, אני מציעה לך להתייעץ עם דר' קלדרון מבית חולים בני ציון. הוא מריץ פרוטוקול נסיוני למגיבות עלובות כמונו.
נועם

קליאו

New member
נועם

כבר הזכרת כמה פעמים את הפרוטוקול שלו. תוכלי לספר מעט במה מדובר?

נועם@בת

New member
הפרוטוקול של דר' מארס

דר' מארס הוא מחבר ספר הדרכה לפוריות בארה"ב (ה"בן רפאל" וה"בר חוה" של האמריקאיות). בכנס שהיה בסיאטל בשנה שעברה הוא הציג פרוטוקול ניסיוני שלדבריו עבד על כמה מטופלות שהיו בעלות תגובה עלובה עד אפסית, והניב מהן ביציות. כשדר' קלדרון חזר לארץ הוא הציע לי לנסות את הפרוטוקול הזה. אמר שחשב עלי שם בכנס
. אצלי אחרי 2 טיפולים בהם לא היו ביציות, הופיעו פתאום 2-3 ביציות. אני הצלחתי להגיע אפילו להריון כימי. לא שהריון כזה בוכה בלילה, אבל זה בכל זאת משהו. זה הולך ככה. ביום השלישי לוסת עושים פרופיל הורמונלי. מאז, כל יום בודקים E2. ברגע שהE2 מתחיל לעלות מתחילים להזריק. אצלי זה לקח בין 4 ל14 ימים, השומר בכניסה לבני ציון כבר שאל אותי אם אני עובדת שם
. כאשר הזקיקים מגיעים לגודל 13-14 מ"מ מוסיפים צטרוטייד וזהו. כשהזקיקים בשלים, מזריקים כוריגון ושואבים. התמיכה היתה של אנדומטרין (סרבתי לקבל גסטון). הרעיון הוא להתחיל להזריק רק כשהגוף עצמו מתחיל לגדל את הזקיקים- בשלב של עלית הE2. כרגע דר' קלדרון מריץ את הפרוטוקול כניסוי פיילוט בבית חולים בני ציון. אני מצפה בקוצר רוח לשמוע על הריונות. צריך לזכור עובדה כאובה אחת. תגובה שחלתית ירודה מעידה על מאגר קטן של ביציות וגם על איכות ירודה של ביציות. ולכן בכל מקרה הסיכוי שלנו, המגיבות העלובות, קטן יותר. מה שכן, גם אני טענתי שאם אחת למאה מצליחות, אני רוצה להיות אותה אחת. מאחר ולא הייתי
אותה אחת, ירדתי מזה עם הזמן. ואני משאירה לאחרת להיות האחת ממאה
. בהצלחה נועם

Big Mama 1

New member
סליחה שאני מתערבת ../images/Emo163.gif אבל...

מזתומרת "אני מצפה בקוצר רוח לשמוע על הריונות"? ואת מה? קשורה לעץ ואוכלת עשב? לעבודה מותק!!! את תהיי זאת שתבשר לכולם שהפרוטוקול הזה עובד! את תהיי האחת ממאה! אפילו מאלף! ולא רוצה לשמוע יותר על ל"הרים ידיים" ו"לרדת מזה" !!! אוהבתותך מלנ'תלפים

Galit29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא יודעת איך להגיב אבל שולחת אלייך
ואולי כדאי עוד חו"וד לפני שרופא אחד פוסק - הוא לא אלוהים את יודעת ואל תשברי בגלל דעה של אחד.

אבגר

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

למרות הכבוד שאנחנו רוחשים לרופאים הם עדיין לא אלוהים ורק הוא יכול להחליט האם יהיו אז כמו שכבר הציעו לך תשמעי עוד חוות דעת. ואף פעם אי אפשר לדעת ניסים קורים, אני מכירה אישית מישהי שהרופאים אמרו לה שאין סיכוי ולמרות זאת אומנם אחרי 10 שנים יש לה 3 בנות מקסימות, אל תתיאשי!

שירן55

New member
מיד כדאי לשמוע דעה שנייה, שלישית...

אל תתיאשי. וגם אם זהו המצב, תמיד ישנן עוד אפשרויות. מחבקת אותך חזק

benoved

New member
תודה

תודה לכולן. אתן כמו חבל הצלה בשבילי. לא יודעת איך הייתי מתמודדת בלי העידוד והעיצות שאני מוצאת כאן. וכן אני אקבל את העיצות ואמשיך לנסות. היום דיברתי עם הרופא שלי והוא הגביר לי ל- 5 אמפולות ליום. האם מישהי קיבלה פעם מינון כל כך גבוהה של מנוגון?

יעל301

New member
אל תתיאשי../images/Emo140.gif

לכי קבלי עוד חוות דעת ואז תראי מה הכי טוב מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך
ענק

נועם@בת

New member
כל כך גבוה?

אני הגעתי ל10 אמפולות ליום, אחרות הגיעו ל7-8 בלי להניד עפעף
. נועם

Big Mama 1

New member
כן, אני מקבלת 5 אמפ' מנוגון

בטיפול הנוכחי. עוד לא יודעת לדווח תוצאות, US ראשון ביום שישי.

poli4

New member
../images/Emo23.gif Big Mama

בהצלחה , אני אחשוב עליך ביום שישי.

נוטשי

New member
ל- Big Mama הרבה הצלחה ובשורות

טובות! אמן! מתפללת בשבילכם ד"ש לביג דאדי

מחזיקה לך אצבעות Big Mama

מקווה שיהיו תוצאות יפות. ותמסרי ד"ש לביג דאדי (הייתי "שם" אתמול ומה אני אגיד לך - זה לא אותו דבר בלעדיו...).

למעלה