תקוות ללא גודל ...

פו-הטוב

New member
תקוות ללא גודל ...

תגיד לי בבקשה, מישהו יודע איפה ,יוצא גן בעדן? לא, אני יגיד לך למה, זה אולי נשמע מוזר ,אבל אני גנן, כן גנן,אחלה עבודה , אני לא מאלו שעושים שתי וילות וקוראים לעצמם ``קבלן גינון`` או `` טכנאי נוף``.אני גנן אמיתי , אפילו הבאתי איתי ממטרה, מה אתה צוחק?, בקיצור , תגיד לי איפה זה גן העדן? כי אני מסתובב פה מהבוקר ולא רואה ממטר!, תגיד לי מה מצחיק אותך כל כך?, ומאיפה צמחו לך שתי הקרניים האלה ? ............ שיט יותר לא עובד עם חברות כוח אדם! תקוות נהדרות לך גחלילית זוהרת... תקוות ... זה המון טוב :) B-)

גן עדן ..

גן עדן כמו שאני רואה .. זה גן עם פרחים ... בשלל צבעים .. גן עם עצים .. של פרי וסתם עצים בשביל היופי .. גן עם משדאות מטופחות .. וממטרות משפריצות .. גן עם ילדים משתוללים .. נהנים מהמים הקרירים .. גן עם מלאכים מתעופפים .. עוזרים לכל מי שלא מוצא את הדרכים .. גן עם תפוחים ... ענקים ועסיסים .. טעמים ומתוקים .. גן עם תותים .. אדומים וקסומים .. גן שכולו .. רק שמחה ואהבה גן שקשת בענן בו מופיעה גם אם לא היה גשם ביממה האחרונה .. גן שכולו רק עינוג ואושר רק כמה שאפשר .. גן שבו אני שוכבת על שמיכה נותנת לשמש ללטף את הפנים .. מעסה אותם גן שבו הכל כל מה שאני רוצה נעשה .. ועד הצד הטוב ביותר שאפשר .. מקווה שאתה מתכוון לגן שכזה .. כי אם כן ... אתה מוזמן לבוא לגן העדן שלי .. בשמחה .. שבת שלום שרון @}-}---

*pank

New member
גן העדן האבוד..

חווה גורשה מגןהעדןלאחר שחוותה אותו, פאנק גורשה מגן העדן בטרם חוותה אותו אבל פאנק לא אומרת נואש כי פאנק יודעת שיבוא יום ואתה תמתין לה חם ואוהב בגיהנום.. ואז הגיהנום יהיה הגן העדן של פאנק..

תפוח טעים ..

פאנק יקירתי .. חווה גורשה מגן עדן .... כי חוותה אהבה תאווה .. ואת מתוקה יש לך עוד קצת זמן .. אל תאמרי נואש .. תני עוד צ`אנס .. קחי לך תפוח .. ותטעמי ... תחושי ותאהבי .. ואז תמצאי את האדם שלך .. שיגרום לך להרגיש גן עדן בכל מקום .. בכל זמן בכל חלום .. שבת שלום שרון @}-}---

*pank

New member
שרון מלבבת..

יש לי כרגע בחיי אהבה מדהימה.. אך אהבה אסורה ואני חולמת על אהבה לא אסורה על אהבה מגשימה.. מה שכתבתי התייחס לבחור שהיה לי איתו רומן וירטואלי ושהקשר עימו הסתיים בחטף.. ושמבחנתי להיות בזרועותיו זה משול לגן-עדן והוא היחידי שיכול להפוך את הגהינום לגן-עדן עבורי.. אז שתהיה לך שבת מדהימה..באהבה פאנק..

פאנק ...

הכל חם .. אפשר להתקלח מבלי להדליק את הדוד של החשמל .. הכל חם .. אפשר לאכול אוכל מבלי לחמם או לבשל כל פעם מחדש הכל חם .. אפשר לשתות כוס תה מבלי לחכות הכל חם .. אפשר להתענג על אמבטיה חמה עם שמנים וריחות הכל חם .. אפשר להשתזף .. בלי בגד ים .. הכל חם .. הגופות הסקסים השרירים של החוטאים .. לראות איך הזיעה ניגרת מהם והם עובדים .. ואנחנו הבנות מביטות בהם .. ממש כמו חאמם טורקי .. הכל חם .. אפשר להרגיש את התשוקות התאוות התענוגות החיים הטובים .. אז את רואה .. לא הכל רע בגהנום .. ;-) מקווה שהעלתי חיוך על שפתיך .. שרון @}-}---

*pank

New member
ולא סתם חיוך!!!!

קחו אותי לגהינום! בהתנדבות! תגידו לי איזה חטא עוד לא בצעתי והיכן נקודת ההתייצבות..חוטאים עם זיעה ניגרת אחרי כאילה אני תמיד נגררת.. פאנק שמתה וירדה לגן-עדן כלומר לגיהנום..

פאנק ..

שתהני לך בגהנום , ואל תשכחי אותנו פה .. שמתות כבר למות כדי לרדת גם את לגהנום ... ;-)

*pank

New member
ממש ברגע זה!

אני מוכרת את נשמתי לשטן..פאנק שאוהבת לבעור..אין כמו תקוות אפלות.. אהבתי את התמונה שרון מצחיקה ומקסימה..

פאנק ..

תקוות אפלות תשוקות מוזרות .. שטן בדמות אישה .. גהנום כחומר למחשבה ... שמחה שאהבת את התמונה .. @}-}--- שרון

בקשה לי אלייך

היי את מוכנה לאמר לפאנק שהמעריץ מת``א רוצה לדבר איתה? תודה...

נו? מה יהיה?

אני מבין שלא הבנת שאני זה אריק... עכשיו אולי את מוכנה להתייחס??

מתוק מתוק.....

אריק=מתוק מתוק=אריק ברוך הבא לחדר תקוות גדולות שולחת לך ענן עם תקוות...תחזיק היטב בחוט, אפשר לחבר אותו ליד...כמו בלון והמתן בסבלנות ....יחס תמיד מגיע במקודם או במאוחר רק טוב!!

*pank

New member
תקוות מתוקות...

לחשוב שפיספסתי אותך.. אהובי עכשיו אני באמת בגהינום.... פאנק שאוהבת אותך (לא מאמינה שאמרתי את זה) שיהיה כבר יום ראשון..

למעלה