תקוות גדולות

*pank

New member
תקוות גדולות

פתאם צצו לי תקוות גדולות אני רוצה מישהו שיחבקני בלילות אני רוצה שלא יהיה מקום לשאלות אני פשוט רוצה להתחיל לחיות. אבל אחרת רוצה האלוהים שולח לי פרחחים במקום פרחים באים מאוחר הולכים מוקדם אני משערת זו דרכו של עולם הרכבת נסעה לפני מספר שנים אפילו אין טעם לשכב על הפסים. יש לי תקוות גדולות שהלב שלי יחדל לרצות וכמו ילד לסנטה לצפות מגבר החלומות נואשתי מזמן וגם גבר טוב זן שמור ומוגן לקחו אותו מלכות הגן. והגבר החמוד הבלתי מזיק שבעיניו מרצד חיוך עם זיק הלך עם הבת של השכן ממול אז אני אומרת אחרי המבול.

פאנקייייייייי

אממממממ אז ככה: אני מאמינה שהאיש שאת כה רוצה בוא יבוא! אין לי ספק שהדרך תאיר לך פניה! תני לזמן לעשות את שלו, לפעמים כשחושבים שזהו זה דווקא אז מופיעה לה התקווה. שולחת לך כוכבי דרך רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה

בלי שום פוזה מדומה ואפילו באמונה שלמה אמן ואמן!!! ושלא יהיו לו רגליים קרות.

*pank

New member
כל נסיך שאני נוגעת בו הופך לצפרדע

למישהו יש הסבר? לפחות אם זה שישאר נסיך לא תהיינה ספקות.

אממממ זו ממש בעיה ../images/Emo3.gif

אבל אפשר לפתור אותה בקלות רבה! לפני שאת מנשקת אותו הציעי לו לבוא אתך לאגם. אם הוא ירצה ללכת על שפתו של האגם - סימן שהוא -
אל תנשקי! סימן מובהק שהוא לא נסיך אמיתי! ובכלל אני הייתי מתחילה לנשק דווקא את הצפרדעים, כי מתוכן יעלה ויופיע הנסיך האמיתי לא??
רק טוב!!!

שאול4

New member
זה נשמע כמו הצעה מגונה

חחחחחחחחחחחחחחח לא חסרים נסיכים, כל מה שצריכים זה לדעת היכן הם ממוקמים בעולם אולי בכוויית, או בסעודיה, או.............

חן (*_*)

New member
ואולי..........................

בכלל כדאי יותר להתאהב בסתם אדם נחמד מן השורה פנוי, איכפתי, רגיש ומתחשב אהבתכם תהפוך אותו לנסיך ואותך למלכה

חן (*_*)

New member
מרקי

וודאי שאין מתאהבים מטעמי נוחות גרידא האם למי מהאנשים יש שליטה ב"אהבה? אלא שאם כבר בתחילה רק נסיך אנו מחפשות יש להיזהר מטביעה בביצה כי נסיכים-קיימים באגדות

חן (*_*)

New member
ושכחתי, שאול- ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מתנצלת , רק עתה קלטתי שאתה חדש כאן. מקווה שתהנה.

חן (*_*)

New member
חחחח... ואני שוברת לי את הראש-

מה זה צפאדע חשבתי חייה חדשה אנא אערף??????

חן (*_*)

New member
נהפוך הוא גחליליתוש ../images/Emo6.gif

מעולם לא חיפשתי אגדות או נסיכים בביצות ובשלוליות מאמינה רק באהבות אמיתיות, אהבה שסוחפת ומותירה ללא נשימה ולאחר מכן, הופכת לאהבה יציבה ואז- הוא לך כנסיך ואת לו, כמלכה

למעלה