תקוות גדולות ?

מאיהxx

New member
תקוות גדולות ? ../images/Emo4.gif

הכרנו לפני מספר חודשים הוא דווקא איש נחמד לפעמים קצת נרגן לפעמים קצת שתלטן אבל בסך הכל הוא בסדר. יש לי רק בעיה אחת איתו יש לו המון תקוות גדולות בשבילי. רוצה שאני אהיה אישה חשובה עם תארים בעבודה. ואני? אני רק רוצה להיות עקרת בית פשוטה לגדל ילדים בשקט, עם אביר חלומותי.. (מקווה להכיר את אביר חלומתי בקרוב
) מה עושים ??????????????

היי מאיה!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולשאלתך.........מה הכוונה "בסה"כ הוא בסדר"? האם את מגדירה את האדם שמלווה אותך כרגע כבסה"כ?? זו נקודה למחשבה. אין רע בלהיות אישה חשובה, השאלה מי קובע את החשיבות ואיך מודדים אותה? בחומר? ברגש? שאלה נוספת למחשבה. לטעמי אין דבר כזה עקרת בית פשוטה....... כשאני חושבת על חלק מחברותיי (בעיקר השפריריות) שהן עקרות בית, אני מייד מתעייפת. יש להן סדר יום עמוס ולחוץ לא פחות מלאחרות..... נקודה נוספת למחשבה. ולהכיר את האביר - אמממממ זה ברור שתכירי רק תני לזמן לעשות את דרכו והוא יראה לך את האביר על אם הדרך. שולחת לך שקית של כוכבי אור שאי ברכה והצלחה רק טוב!!!

אני אגיד לך מה עושים

לוקחים עט. לוקחים נייר. ורושמים רשימה: כל התקוות הגדולות שהאיש הבטיח לך בעבר ובודקים. אם התקוות הקודמות התגשמו סימן שכל התקוות החדשות גם יתגשמו. נקודה. לי יש בעייה גדולה משלך. בעייה עם דלת באמבטיה. קראת? לורה נראית לי הכי צודקת מכולם. מה דעתך?

מאיהxx

New member
תודה על היחס ../images/Emo13.gif

מודה לך שלמרות הבעיות האישיות שלך נתת גם לי יחס. אבל מה אם מה שאני רוצה בחיים? התקוות הגדולות הן שלו ולא שלי
עכשיו אני אלך לראות מה הבעיה שלך עם הדלת של האמבטיה.

למעלה