תקבלו אותי יפה???

תקבלו אותי יפה???

אני עוקב מזה זמן רב אחרי הפורום, בעצם, מרגע תחילת פעילותו, ופשוט נהנתי כאן מהרמה, מהדיונים הערים והעניניים, ובמיוחד מהרגשת המשפחתיות כאן, ההתעניינות הכנה בין החברים הנחמדים, והחלטתי שפשוט מתאים לי המקום הזה... אז... מקווה שתקבלו אותי יפה...

Welcome to the club

kiss 18

New member
רגע תן לי לחשוב...../images/Emo4.gif

בעצם לא צריך לחשוב, ברווווווור שנקבל אותך יפה!! תרגיש בבית... כרגע דוסית אין לה כ"כ זמן בשביל להכין קפה ותה, ושורה של עוגיות... (וידוע שהקפה של דוסית משהו משהו...) אז תצטרך להסתפק בתמונה... ברוך הבא!

ל"דוסית" אין זמן להכין לעצמה קפה

וגם לא ארוחה שווה, אבל התמונה שלך עשתה לי חשק
בכולופן, יש בראוניז במקרר, עוגיות אגוזים במקפיא ועוגת טורט עם אגוזים בתנור. מספיק לבינתיים? (אבל אוכל אין. אוף)

kiss 18

New member
עשה לך חשק???

במיוחד הקצף...יאמיייי נישמע שאת טובה במנות אחרונות??? רק יש בעיה, כי עד שאני אגיע סביר להניח שהשותפה תחסל אותם... (כמה פעמים אני צריכה להגיד לך, לשמור לי בצד מכל מה שאת מכירה??) אין אוכל?? אז תאכלו עוגות...
(מרי אנטואנט, לא?)

שומר 23

New member
מילותיך יקרבוך..

אנחנו רוצים תמיד להגדיל את המשפחה.. אבל כמו שאומרים משפחה לא בוחרים.. אז זהו שפה כן.. אז דבר איתנו לענין תגיב לנו לענין ונבחר בך.. בהצלחה..

בעיקרון

אין לנו בעי'ה לתת לך מינוי כאן השאלה היא, אם אתה תצדיק את המינוי הזה... המינויים כאן הם יוקרתיים... טוב די, בלי לחץ... ברוך הבא

למעלה