תציעו לי בבקשה ...

MiSheL

New member
תציעו לי בבקשה ...

אז ככה , חבר שלי בצבא והוא חוזר ככה פעם בשבועיים. בדרך כלל אנחנו יוצאים ביום שישי (סרט/בית קפה/פאב...), אבל נמאס לי לצאת כל הזמן לאותם המקומות ולכן אני רוצה להפתיע אותו ושניסע לתל אביב או משהו אבל אין לי מושג לאן אנחנו יכולים לצאת . יש לכם אולי הצעות בשבילי ? אני לא ממש מכירה טוב את מקומות הבילוי בתל אביב היות ואני לא מתל אביב או איזור המרכז (מן הסתם) .... אה ואת ההצעות שלכם תציעו בהתחשב בכך שאני בת 16.8 :) בתודה מראש, מישל :) נ.ב. שנה טובה ומתוקה לכול-כל -כולכם :)

הצעה

רחוב אבן גבירול ליד כיכר רבין ממש נמצאת הגלידה הכי טובה שתאכלו בחיים שלכם, היא נקראת ``גליטריה סיציליאנה דה רפאל`` הכי הכי הכי הכי טובה בעולם. מומלץ.

MiSheL

New member
חשבתי שיש מה לעשות בתל אביב

אהמ.....זה עד כדי כך שווה לנסוע עד תל אביב בשביל הגלידה הזו? ומה נעשה אחרי זה ? אוף. אתם לא עוזרים. חשבתי שיש מה לעשות בתל אביב. אני באמת רוצה לכייף איתו קצת .... מישל

שווה שווה שווה

שום דבר בתל אביב לא שווה כמו הגלידה הזאת. אתה מחפש מועדונים? איכס! למה? גלידה. גלידה יותר טוב, ותאמין לי שווה לסוע מחו``ל לגלידה הזאת. אויש אתם לא מבינים, נעל תגבי אותי.

MiSheL

New member
אהמ....את צריכה להבין משהו...

אני לא כל כך יודעת מה אני מחפשת (ופה אני אדגיש שאני בת ולא בן, תקראי את ההודעה הראשונה שלי ותביני)... בכל אופן אם נסע לתל אביב נעבור שם על בטוח אחרי ההמלצות שלך :) אבל מה נעשה אחרי/לפני זה ?! מישל

MiSheL

New member
אני אנסח את זה ככה....

רק לשם את יוצאת ? כאילו, אם כבר זה ה-מקום שכדאי ללכת אליו בתל אביב זה אומר שאין כל כך הרבה אפשרויות, לא? אני יודעת שיש לאן לצאת בתל אביב, וסורי, גלידריה זה לא בילוי מספק בשבילי. אני לא באה בטענות או משהו, כבר הודיתי לך על המידע, פשוט רציתי לדעת על עוד מקומות, כאלו שאפשר להעביר בהם כמה שעות בסבבה . מישל

למעלה