תצביעו, תשפיעו...

לפחות יש לך מטרה בחיים ../images/Emo3.gif

לא מגלה מה בחרתי!

call me a dog

New member
זה היה די ברור.. אנשים הולכים לפי

הלהקה שהם מכירים ולא לפי הלהקה שהם הכי אוהבים, כי הם לא מכירים.. בגלל זה לנירוונה יש הכי הרבה, אח"כ לפרל, אח"כ לאליס, אח"כ לסאונדגארדן ורק אח"כ למאדהאני.. אני בחרתי מאדהאני! :)

BiRd Of PrEy

New member
זה בדיוק מה שכתבתי בפורום נירוונה

אבל אמרו שיש סיבה לזה שנירוונה יותר מוכרת ובלה בלה בלה די לא רוצה אני לא רוסיה עכשיו
אהההה מאדהאני יש להם קליפ בשחור לבן? זה שהסברתי לך באי סי קיו...?

stone cold jane

New member
גם אני הייתי בוחרת פרל ג'אם

רק חבל שזה מטעם וואלה וקוקה קולה, ואת שניהם אני מחרימה (את וואלה רק מהשבוע כי רק עכשיו נודע לי עליהם...)

stone cold jane

New member
אני אניח שהתכוונת..

למה אני מחרימה אותם... את קוקה קולה כי הוא אחד חהתאגידים הגדולים שאני מחרימה ואת וואלה בגלל פגיעה בחופש הביטוי

אני בטוחה שעכשיו הם יתחילו לשים

זין על חופש הביטוי. רק בשביל שאת תקראי אותם! טוב נו, זה לא פורום מהפכנות, אל תשימי לב אליי

DeaD enD

New member
אמרת שאת מחרימה את קוקה קולה

אבל לא אמרת למה את מחירמה אותם.... ולמה וואלה פגעו בחופש הביטוי?

DeaD enD

New member
נירוונה...והפירסום...

נירוונה יותר מפורסמת לא בגלל המוזיקה שהיא עשתה אלא גם ביגלל עוד דברים....לא שהמוזיקה שהם עשו לא היתה טובה.....אבל למשל אם תלכו ברחוב ותישאלו אנשים אם הם מכירים את נירוונה הם יגידו שבטח (גם אם תשאלו ערסים הם יגידו שהם שמעו) אבל אם תלכו ברחוב ותשאלו למשל על פרל ג'אם או על סאונדגארדן לא כל ערס שני יכיר אותם או יגיד שהוא שמע עליהם....נירוונה גם היתפרסמה בגלל ההיתאבדות של קורט וזה בעיקר מה שפירסם אותם כי עד לפני שקורט היתאבד נירוונה לא היתה להקה מוערכת וגדולה כמו היום או כמו באמצע שנות התישעים....(אחרי ההיתאבדות של קורט)....

stone cold jane

New member
זה לא נכון...

הם היו מאוד מפורסמים גם לפני ההתאבדות שלו... ואני מחרימה אותם כי הם תאגיד גדול ואני לא אוהבת כאלה...

אנשים מכירים את נירוונה בגלל

smells like a teen spirit!!! ולדעתי הם אלו שנתנו לגראנג' את הדחיפה הזאת להגיע לאן שהוא הגיע... ולכן הם זכו בסקר לדעתי...

DeaD enD

New member
אני מסכים!

נירוונה באמת היתה מוכרת באותה תקופה אבל לא כמו שהם הוכרו לאחר ההתאבדות של קורט....

DeaD enD

New member
אני חושב....

שאני אחליף חתימה.....היא ארוכה מדי.... למישהו יש הצעות? מישהו בעד שאני אשאיר אותה איך שהיא?

Stillwater

New member
אני מניחה שאם...

לאליס אין צ'יינס למשל היו קליפים שרצים כל שתי דקות באם טי וי אז הם היו מגיעים גם לרמת הפירסום והלהיטים כמו נירוונה כי הם לא פחות טובים! ובקשר לפרל ג'ם וסאונדגרדן... אם תשמיעו לאיזה ערס את ALIVE או את BLACK HOLE SUN הם יזהו מייד ויגידו לכם שהם מכירים... נירוונה זכו להרבה יותר פירסום ולכם הם גם זכו להרבה יותר קולות בסקר הזה, אבל זה לא אומר שהם יותר טובים מהלהקות האחרות!

למעלה