תצביעו לסימפל!!!

G i N g N i T

New member
תצביעו לסימפל!!!../images/Emo122.gif

סימפל מתמודדים נגד U2 ב VMA viewer's choise תציבעו להם בקישור למטה!

sp rock

New member
אמממ לא חושבת....

כי תראי מה שלחו לי עם הכתובת First off, HUGE thanks to the Invasion Crew for scoring a victory in yesterday's MTV Video Music Awards Viewer's Choice face-off! Now Simple Plan take on the U2 video, "All Because Of You," in the second round for a spot as a nominee at this year's MTV Video Music Awards. Head over to MTV.com and vote for Simple Plan to keep them in the running for a Viewer's Choice Nominee! There's still some time to make your vote count and remember you can vote as many times as you want. And don't forget to keep checking back every day this week - the band has to be the Supreme Champions this week to make it to the final round of nominees for the Viewer's Choice Award. אההה פאט החמוט..... חחחחחחח

sapirush1

New member
נצלושון

מי כאן יודע מה זה retirement? רק הבנתי שזה דבר שקשור לקליפים בTRL וסימפל פלאן הולכים לקבל את זה אם הקליפ ישאר שם עוד 5 ימים.. אבל מה זה? גם גוון סטפני זכתה בזה אתמול (אתמול זה הגיע אלינו למעשה) על הוולה באק גירל

Riot Boy

New member
אולי..../images/Emo168.gif

אם השיר שלהם נשאר המון המון זמן ב-TRL אז הם מקבלים את זה... אבל אני לא בטוח

sp rock

New member
זה אומר....

שהשיר שלהם היה המון זמן בTRL והוא ירד ל5 האחרונים ב TRL ואם עוד 5 ימים הוא לא עולה ל 5 הראשונים אז הוא יוצא מTRL ובגלל זה חשוב להצביע להם באתר של TRL ובגלל זה הם כל הזמן מפרסמים את זה

Blue Puding

New member
אממ..ככה.

כשקליפ נשאר משהו כמו חודש במצעד של 10 הגדולים ו50 יום סה"כ במצעד אז הוא מקבל את הretierment ואז אי אפשר להצביע לזה יותר..והוא כאילו םורש מהקאונט דאון..

Edgar Davids

New member
הצבעתי וגם..

לפני כן הם העיפו את גוד שארלוט לפי מה שהבנתי.. ועכשיו זה נגד יו2 וקשה לי להצביע נגד יו 2
אבל בכל זאת הצבעתי.

mayoosh4

New member
נצל"ש- time to say goodbye../images/Emo7.gif

נסעתי לי למחנה קיץ! אל תקחו את זה בדרמטיות יתרה! [חעחעחחע kidding
] אני יתגעגע!!!!!!!1
תעשו חיים בלעדיי. אני יחזור ביום שלישי בערב. [מה הייתי עושה בלי העתק הדבק?]

SPFAN

New member
תהני!! ../images/Emo13.gif

ורק כי את תתעצבני עליי, אני לא אתקן אותך על *אתגעגע ו*אחזור. אופס

SPFAN