תצביעו לאנגלית! הכוונה לסקר בערוץ הילדים... לחץ כאן
A ash 1 New member 14/2/03 #3 O.ם אצלי זה עובד... הנה תנסה אכשיו בעע ובקשר ליפנית... אני כמעט ושלחתי להם מכתב כדיי להתלונן על זה אבל בסוף ויתרתי...
O.ם אצלי זה עובד... הנה תנסה אכשיו בעע ובקשר ליפנית... אני כמעט ושלחתי להם מכתב כדיי להתלונן על זה אבל בסוף ויתרתי...
Y Yurismaster New member 15/2/03 #4 תגידו, מישהו רימה שם כמו שאני עשיתי פעם או שבאמת כל כך הרבה הצביעו לאנגלית? לא שיש לי בעיות עם זה...
Y Yurismaster New member 15/2/03 #6 למה אתה מתכוון יש גרסא באנגלית? אם הם קנו אותה או שקיימת אחת כזאת? כי קיימת....אבל הניחוש שלי הוא שהם סתם משועממים..."ערוץ הילדים המקום המזויף!"
למה אתה מתכוון יש גרסא באנגלית? אם הם קנו אותה או שקיימת אחת כזאת? כי קיימת....אבל הניחוש שלי הוא שהם סתם משועממים..."ערוץ הילדים המקום המזויף!"
T tnhr2 New member 15/2/03 #7 אני- מתכוון שהם אמרו שאין גירסה אנגלית, הם תרגמו את זה מיפנית או סינית...
A ash 1 New member 15/2/03 #8 בטח שיש גירסא אנגלית! איך בכלל אפשר לחשוב שאין??? ורק שתדעו אתמול אנגלית הובילה עם 95%
Y yoo New member 15/2/03 #9 למה אין יפנית?! >< ולא ישדרו את דרגון בול זי באנגלית כי הם לא קנו את הגרסא האנגלית ודיבבו את זה מיפנית...(לפחות משהו שם עשה דבר חכם) אךך...אם ישדרו את זה ביפנית יום אחד... אבל אני מעריך שזה יקרה אחרי שהגהינום יקפא
למה אין יפנית?! >< ולא ישדרו את דרגון בול זי באנגלית כי הם לא קנו את הגרסא האנגלית ודיבבו את זה מיפנית...(לפחות משהו שם עשה דבר חכם) אךך...אם ישדרו את זה ביפנית יום אחד... אבל אני מעריך שזה יקרה אחרי שהגהינום יקפא