תצביעו לאנג'לינה

limors2

Well-known member
תצביעו לאנג'לינה

מישהו פה בכלל קורא קוסמו גירל?.... אבל בכל זאת.. שופ תאומות לא יעקפו את אנג'לינה!! למרות שהם עשו את זה.. תצביעו פה

¥EleVatioN¥

New member
איזה טעות עולם אם..../images/Emo129.gif

2 כונפות בלונדיניות זהות יעקפו את אנג'י!
מע אבל איפה מצביעים שם? אני לא רואה איפה להצבע
*עילגת*

FathomTR

New member
כתוב Vote

כאילו דא? המצב כרגע זה: מקום ראשון:זאת מאבנסנס שלי:אולסן האלה ושלישי:אנג'לינה :\

¥EleVatioN¥

New member
מה?!../images/Emo129.gif

אני לא רואה vote
*עילגת, כבר אמרתי* ומה?????? איימי לי???????????????? על אנג'לינה????????????????? והתאומות???????? אבל איימי לי??????? היא לא תמיד יפה
היא יפה רק לפעמים!!! הפרצוף שלה עגול מידי

¥EleVatioN¥

New member
כה!!!! ../images/Emo129.gif

לפחות אם הוא היה קצת יותר ארוך, שיהיה אליפסי כזה האמת הראש שלה מזכיר לי פיתה

limors2

Well-known member
כשפיתה!! צוללת עם שווארמה!!!

אז הם עושים ביחד קורס צלילה...

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא מפסיק להצחיק

Im The Sun

New member
אוי נו באמת...../images/Emo42.gif

אנג'לינה כל כך מובילה
המצב הוא כזה, המעריצים של מרי קייט מונים ביניהם ילדות כונפות בטווח הגילאים 5-13 חסרות חיים שיושבות כלה יום ומצביעות להן. המעריצים של אוונסנס (טווח גילאים: 10-17) הם גם לא בדיוק אנשים עם חיים (טוב לפחות רובם
אני מכיר לפחות 2 שכן אבל גם 4 שלא
) ועל כן הם גם יושבים כל היום מול המחשב ומצביעים לאיימי לי (אישית אני אוהב אותה וכזה אבל את אנג'לינה יותר) ואנג'לינה
(טווח גילאים: 13- 50+) לאנג'לינה אין הרבה מעריצים כי היא לא זמרת או קונפה בלונדינית עם תאומה נדבקת. אנג'לינה לא ממוסחרת כמו האחיות אולסן. אנג'לינה אמיתית ולכן עם כמות ההצבעות שיש לה כרגע ניתן להוכיח שהיא בעצם עם הכי הרבה מעריצים ויחסית למספר הקולות שנספרים שם היא עם כמות הקולות הכי אמיתית. כאילו אנשים שאוהבים את אנג'לינה יש להם חיים ולא ישבו כל היום ויצביעו 1000 פעם לאנג'לינה כדי שהיא תנצח באיזה סקר מעפאן
ואהההה אנג'לינה הכי שווה שם כי היא עושה הכי הרבה למען הקהילה וזה בעיקרון כל הקטע של הסקר לא
טוב זהו... חזרתי להתכונן לפסיכומטרי

FathomTR

New member
לא היית חייב לרשום כזה סיכום מפורט

הרי ידוע לכולנו שאנג'לינה היא ה-מלכה.:>

limors2

Well-known member
בדיוווקקקק

אבל עדיין תצביעו... בהצלחה בפסיכו...

Ma E

New member
ואאאאי איזה מצחיק מה חלמתייי../images/Emo70.gif

חחחחח כן שוב אני עם החלומות המוזרים שלי... נרדמתי בסלון שההורים שלי ראו אולימפידה.. וחלמתי שהם מעירים אותי כי הגיע מטוס כזה של מלא מלא מפורסמים... ואז איך שהוא הייתי שם.. ואנג'לינה נכנסה לחדר עם כולם וניסיתי לשכנע כל בן אדם שהיה שם בחוץ להכניס אותי לדבר איתה..
לא יודעת אם הצלחתי או לא... אני זוכרת שהיא התלבשה מזה יפה.. כזה מכנסיים שחורים חולצה מכופתרת כזאת ועל זה מעיל חום\בז כזה ארוך.. גררררררררר
וזהו רק רציתי לשתף..

limors2

Well-known member
בעעע החלום שלי היה ג'יפה..

אנג'לינה הייתה בו, אבל אני כבר לא זוכרת בתור מה.. אני רק זוכרת שהכלבה קיבלה כלבת ומתה כי היא לא קיבלה תחיסון, ואז חלמתי עוד חלום (בלי אנג'לינה) שהיא לא מתה כי היא מקבלת אותו, ואז עוד אחד שהיא כן מתה ועוד אחד שהיא לא.. נראה לי שהיא צריכה ללכת לקבל תחיסון....

¥EleVatioN¥

New member
שחולמים על מישו מת...../images/Emo129.gif

סימן שיהיו לו חיים ארוכים.
הממ אני חלמתי? אני חלמתי על עגר לפני כמה ימים ושהסתובבנו ברחובות חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ma E

New member
חלמתי על אנג'לינה שוב../images/Emo8.gif

אבל הפעם היינו בבריכה ביחד
חחחחחחחחחחחחחחחחח

FathomTR

New member
מי?מאי?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה